Bugun...



“Elbistan’ın İradesi Elbistan’ı Yönetecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Memleketi Elbistan’da Halka Seslendi

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2019 15:27

“Elbistan’ın İradesi Elbistan’ı Yönetecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, seçim çalışmalarında ve bir dizi görüşmelerde bulunmak için geldiği memleketi Elbistan’da partililere ve halka seslendi. Ünal yaptığı konuşmada, “Belediyecilik destanı yazacağız. Elbistan’ın iradesi Elbistan’ı yönetecek” dedi.

Ünal, seçim bölgesi ve memleketi Elbistan’da partisinin seçim irtibat bürosu önünde AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz ile partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ilk olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ünal, ziyaret ettiği tatlıcıda da vatandaşlara tatlı ikram etti. Meydanda kendisini bekleyen kalabalığa hitaben seçim otobüsünün üzerinden seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Nurhak yolundaki çöp alanıyla ilgili ihalenin yapıldığının müjdesini vererek sözlerine başladı.

Ünal, şunları söyledi:

“GÜRBÜZ KARDEŞİMLE BERABER BELEDİYECİLİK DESTANI YAZACAĞIZ”

“Önümüzdeki 5 yıl yaptıklarımızın üstüne eksikliklerimizi tamamlayacağız. Hükümet olarak üzerimize düşeni yaptık. Hamdolsun diş hastanemiz hızla ilerliyor. Kapalı spor salonumuz yapılıyor. Nurhak yolu üzerindeki çöp dağı vahşi depolamayı bitirecek çöp ihalesi de bugün yapıldı. Su isale hattının ihalesi yapıldı. İnşallah önümüzdeki 5 yıl Mehmet Gürbüz kardeşimle beraber bir de belediyecilik destanı yazacağız. Kahramanmaraş’ta Hayrettin Güngör kardeşim, Elbistan’da Mehmet Gürbüz kardeşim, Ankara’da biz, Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yıl çocuklarımızın yaşayacağı 2023, 2053’ün Elbistan’ını inşa edeceğiz. Artık günümüz dünyasında şehirler, eski alışkınları ile varlıklarını sürdüremiyorlar. Eski iş yapma biçimleri ile şehirler yaşantılarını sürdüremiyorlar.

“KENDİMİZE GÜVENELİM ELBİSTAN’IMIZA GÜVENELİM”

Burada Ahmet Tıraş’a da teşekkür ediyorum. Projeni alıp Ankara’ya gidip dertlenip hükümetle birlikte çalışırsan 3 ayda neler yapılabileceğini Ahmet Tıraş kardeşim gösterdi. Şimdi Ahmet Bey, bayrağı Mehmet Bey’e devrediyor. Mehmet Bey, yıllarca İller Bankası’nda belediye projelerini takip etti. Belediyelere gidecek projelerin devlet bütçesindeki payı Mehmet Gürbüz ayırıyordu. Biz, belediye başkanlarımıza projelerinizi alın gelin dediğimizde Afşin geldi, Göksun geldi, Türkoğlu geldi ve bunların projelerine destek verdik. Çok güzel işler yaptılar. Ama birileri, projelerini alıp da gelmediler. Kendimize güvenelim, Elbistan’ımıza güvenelim.

“BİZ KENDİ NEFSİMİZ İÇİN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ”

MHP’li kardeşlerimle AK Partili kardeşlerim Cumhur İttifakı’nın erleri, omuz omuza verip kapı kapı dolaşacağız. Hizmetlerimizi anlatacağız. Yapacaklarımızı anlatacağız. Elbistan’ımız için kurduğumuz hayallerimizi anlatacağız. Biz, kendi nefsimiz için bir şey istemiyoruz. Biz, sadece ve sadece Elbistan’a hizmetkar olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz 7 senede bunu ispat ettik mi? Şahitsiniz değil mi? İnşallah, önümüzdeki 5 yılda bu hizmetleri beraberce devam ettireceğiz.

“ELBİSTAN’IN İRADESİ ELBİSTAN’I YÖNETECEK”

Eskiden hükümetler değişir dertler değişmezdi. 2002’den bu yana AK Parti’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın hamdolsun çözmediği sorun kalmadı. Türkiye’nin, Elbistan’ın çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Yeter ki birlik olalım, beraberlik içerisinde Elbistan’ı 2023’e taşıyalım. Salı günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Faruk Dönmez geliyor Elbistan’a. Ondan sonra Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’le Adalet Sarayımızı açacağız. Sizin 31 Mart’a kadar gayretle çalışmanız; 31 Mart’tan sonra da Mehmet Gürbüz kardeşimin sizlere hizmetkar olması gerekiyor. Bunu beraberce yapacağız, beraberce gerçekleştireceğiz. Elbistan, 31 Mart’ta sadece Elbistanlılara ait olacak. Elbistan’ın iradesi Elbistan’ı yönetecek. Elbistan’ın kararı Elbistan’ı yönetecek.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI