Bugun...



“Elbistan’ın Sahibi Yok”

MYP Elbistan İlçe Başkanı Özgen: “Sorunlar Çözülmüyor”

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2023 00:08

“Elbistan’ın Sahibi Yok”

Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, kentin alt ve üstyapı sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz’ü eleştiren Özgen, “Elbistan’ın sahibi yok” dedi.

                Elbistan’ın sahipsiz olduğunu savunan Başkan Özgen, su borçlarının silinmesi kararından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

                Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü eleştiren MYP İlçe Başkanı Özgen, şunları söyledi:

“Elbistan’ın, acil olarak umumi tuvalet sorununu kaç defa dile getirmeme rağmen Sayın Belediye Başkanımız umursamıyor. Bu halk sana oy verdi. Sorunları gidermeye mecbursun. Esnaflarımız o rezil tuvaleti kullanmaya mecbur bırakılıyor. Çarşı içi parklar ve mahallelerde ışıklandırma eksik. Lütfen bunların çaresine bakın. Elbistan’ın sahibi yok.

Göksun-Elbistan yolu kaç yıldır bitirilemedi. İşin garip tarafı, insanlarımız da bu durum karşısında sessiz. İnşallah sesimizi bu kez duyarlar” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine de değinen Başkan Özgen, “Seçimler bitti. Milletimizin aldığı kararın başımızın üstünde yeri var. Dış politikada ve ekonomide Ruslarla aşk sona mı eriyor acaba. Amerikan ve İngiliz eksenli bir flört başlıyor. Yine ve yeniden ahtapotun kolları bizi sarmaya başladı. Neokapitalizmin cenderesine tam girdik. Bu filmin sonunu senaryoyu yazanlar hariç kimse bilmiyor. Katlanarak büyüyen sorunlarımızın da çözüme kavuşmasını bekliyoruz. Döviz düştü diye halay çekenler de hazırlansın. Biraz daha düşüyor.

Siyasal İslamcılar, Emevî’nin çağdaşları; bir Türk milliyetçisi olarak sizlerden korkmuyoruz. Ne Muhsin’i tavrımızdan ne de Hüseyni duruşumuzdan taviz vermeden sayımız ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kulandı.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI