Bugun...



Elbistan OSB’yi Bekliyor

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Çalışmaları Hız Kazandı

facebook-paylas
Tarih: 26-12-2018 19:29

Elbistan OSB’yi Bekliyor

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, OSB Müteşebbis Üyeleri ile birlikte ticari anlamda üretime dayalı yatırımların bölgeye kazandırılması ve yatırımlarının hızlandırılması kapsamında Kahramanmaraş Devlet Şu İşleri 20. Bölge Müdürü Sadullah Seven ve OSB’de arsa tahsisi yapılan MARİTAŞ Tekstil’i ziyaret etti.

 Beraberinde Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ETSO) Mustafa Paksoy ve diğer Elbistan Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis üyeleri ile birlikte çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Özkan Demir, yaptığı değerlendirmelerde, “Organize Sanayi Bölgesinde ikinci etapta bulunan yaklaşık 260 dönüm şahıs arazilerinin toplulaştırma kapsamına alınması ve OSB dışında bulunan hazine veya mera arazileri ile trampa yapılması hususunu Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürü Sadullah Seven görüşerek gerekli çalışmalar başlatılmıştır” dedi.

Ziyaretlerin ikinci durağında ise Elbistan Organize Sanayi Bölgesinde arsa tahsisi yapılan MARİTAŞ Tekstil firması ziyaret edilerek yatırımlara hız verilmesi yönünde istekler ve beklentiler aktarıldı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI