Bugun...



Elbistan Yeşil Kuşağa Kavuşacak

Başkan Tıraş: “Karaelbistan-Demircilik Arası Ağaçlandırılacak”

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2021 23:17

Elbistan Yeşil Kuşağa Kavuşacak

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, yeşil alanların arttırılması için Orman Bölge Müdürlüğünce Karaelbistan-Demircilik güzergâhındaki 15 kilometrelik yolun her iki tarafında da ağaçlandırma çalışması yapılacağını söyledi. Tıraş, Mahir Ünal’a katkıları için teşekkür etti.

Elbistan’ın girişi olan Karaelbistan Kasabası ile çıkışında yer alan Demircilik Kasabasına kadar olan güzergâhında yeşil kuşak oluşması için çalışmalara başlandı. Elbistan’a yapılacak çalışmaları Kahramanmaraş İl Orman Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Yeşil Kuşak çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş şunları söyledi:

“Elbistan’ın ağaçlandırılması için Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın girişimleri sonucu, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğümüz, kentimizin Karaelbistan- Demircilik Mahallesi güzergâhındaki çevre yolunun her iki tarafında da ağaçlandırma çalışması yapacak. Böylelikle şehrimizin batı ve doğuya açılan her iki yolu da ağaçlarla donatılacak.

21 MART ORMANCILIK GÜNÜ VE ORMAN HAFTASINDA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞACAK

Hükümetimiz bugüne kadar yurt genelinde milyonlarca fidanı toprakla buluşturdu. Elbistan’da bu çalışmalardan nasibini alan şehirlerden biridir. Elbistan’da ki ağaçlandırma çalışmalarını orman bölge müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalarla devam ediyoruz. Elbistan’ımız için gecesini gündüzüne katan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Sayın Mahir Ünal'a şehrimize kattığı bu çalışma için teşekkür ediyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI