Bugun...



Elbistan Yıldızdoğan ile Coştu

Elbistan Altı Nokta Körler Derneği tarafından organize edilen Mustafa Yıldızdoğan konseri şölen havasında geçti.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:00

Elbistan Yıldızdoğan ile Coştu

Elbistan Altı Nokta Körler Derneği tarafından organize edilen Mustafa Yıldızdoğan konseri şölen havasında geçti. Ceren Düğün Salonunda gerçekleşen anlamlı etkinliğe MHP ve Ülkücü Camiadan büyük rağbet gösterildi. Özgün Müziğin usta yorumcuları arasında yer alan Mustafa Yıldızdoğan, hareketli türküleri ile coşan davetliler mesaj veren ezgilerle de duygu dolu anlar yaşadılar.

                Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Fani, Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şubesi Başkanı Hasan Koyuncu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Necati Karatuluk, Elbistan Eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaygı, MHP Nurhak İlçe Başkanı Tuncer Şahin, Merkez İlçe Başkanları Mesut Tosun ve Mustafa Akpınar, Elbistan MHP Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şubesi Başkanı Murat Doğan ve MHP eski belediye başkanların da yer aldığı Mustafa Yıldızdoğan Konseri, coşkulu bir havada gerçekleşti.

                Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Fani, katkı ve desteklerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek bu anlamlı birlikteliğe imza atanlara şükranlarını sundu. Konserde açık artırmaya çıkarılan özel bir tablo ise en yüksek artırmayı yapan Elbistan Eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy’da kaldı. Özel tabloyu Paksoy’a Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Fani ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Necati Karatuluk takdim etti.

                Daha sonra büyük alkış ve tezehüratlar eşliğinde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, birbirinden güzel eserleri ile tüm davetlileri coşturdu. Sıra dışı güzelliklerin ve birlikteliğin sergilendiği konserde katılımcılar Yıldızdoğan’a büyük sevgi gösterdiler ve birçok esere eşlik ederek, sanatçıya jest yaptılar.

               







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI