Bugun...



“Elbistanlı Maraş’ı da Türkiye’yi de Yönetir”

STK’larla Bir Araya Gelen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztunç

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2019 16:20

“Elbistanlı Maraş’ı da Türkiye’yi de Yönetir”

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) ev sahipliğinde organize edilen yoğun katılımlı buluşmada Elbistan’da faaliyet gösteren meslek odaları başkanlarına ve temsilcilerine projelerini anlattı.

Elbistan Ticaret Odası (ETSO) Meclisi’nin toplantısı ve ilçedeki diğer meslek oda başkanları ile yapılan rutin toplantı ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy’un ev sahipliğinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediye başkan adaylarının konuk olarak katıldığı toplantının son misafiri Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç oldu. Toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan da eşlik etti.

İlçedeki birçok meslek odasının başkanı ve temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy yaptı.Paksoy konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Oda başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte bir süredir rutin toplantılar gerçekleştiriyoruz. Seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde tüm başkan adaylarımızı bu geniş kapsamlı toplantılarımıza davet etmeye karar verdik. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adaylarımız daha önceki toplantılarımıza iştirak ederek projelerini anlattılar. Bugün de Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Ali Öztunç bizlerle birlikte. Önümüzdeki günlerde de Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Hayrettin Güngör konuğumuz olacak.

Bizler, Elbistan’daki birçok kesimi temsil eden meslek odalarının başkanları ve temsilcileri olarak ilçemizin sorun ve sıkıntılarını görüşüyoruz. Atılacak adımları görüşüyor ve sorunları masaya yatırıyoruz. Çözüm önerilerini ve fikirlerimizi de ilgili yerlere iletiyoruz. Belediye başkan adayları da bu toplantılarda projelerini anlatıyor ve meslek odalarının da görüş ve taleplerini alıyor.

ETSO Meclis Başkanı Yüksel Çiçek de, oda başkanları adına Öztunç’a başarılar diledi.

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç ise, tüm Kahramanmaraş’a eşit hizmet parolası ile yola çıktığını söyledi. Elbistan’ı ve Kahramanmaraş’ı çok sevdiğini vurgulayan Öztunç, şunları söyledi:

“Adaylar, sivil toplum örgütlerinin başkanlarına ve temsilcilerine projelerini anlatmalı ve onları ikna etmeliler. Onları ikna etmeden halkı ikna etmek zordur. Bu yüzden bu tür toplantıları önemsiyorum. Ben, Elbistan’ı çok seviyorum. Burasının havasını soludum ve suyunu içtim. Elbistan’ın, benim dünyamda özel bir yeri var. Bundan önce de nereye gittiysem Elbistanlı olmaktan gurur duydum. Elbistanlı olmanın sıkıntılarını biriler zaman zaman yaşatmak istiyor. Varsınlar birileri, ‘Elbistanlı mı Kahramanmaraş’ı yönetecek’ desinler.

Elbistanlı, Kahramanmaraş’ı da Türkiye’yi de yönetir. Elbistanlı her işi yapabilir. Buranın rüzgarı sert adamı da merttir. Seni seviyorum Elbistan; seni seviyorum Kahramanmaraş. 1 Nisan’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Kahramanmaraş’ın her yerine hizmet edeceğim. Hiçbir yere ayrım yapmadan hizmet gelecek. İl merkezindeki bir mahalle ne ise Elbistan’daki mahalle de o hizmeti alacak.”

Öztunç, Elbistan ile ilgili proje sunumunun ardından toplantıya katılan oda başkanlarının sorularını cevapladı. Ayrıntılı bilgiler aktardı. Paylaşımlarda bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI