Bugun...



Elbistanlı Genel Başkan Güven Tazeledi

HAKSEN Genel Kurulu Genel Başkan Ayhan Çivi ile Yola Devam Dedi

facebook-paylas
Tarih: 12-11-2018 23:37

Elbistanlı Genel Başkan Güven Tazeledi

28-29 Ekim tarihlerinde yapılan Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) 4.Olağan Genel Kurulu’nda Ayhan Çivi yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Çivi, Ankara Bera Otel’de yapılan Genel Kurul’da Genel Başkanlığa tek aday olarak gösterilirken, dokuz yönetim kurulu üyeliği için çarşaf liste ile seçime gidildi. Elbistan’ı temsilen genel kurula;  Ahmet Hakan Özdemir, Mehmet Öztürk ve Necmettin Polat katıldılar.

Genel kurul sonrasında değerlendirmelerde bulunan HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi, duygu, düşünce ve sendikal anlayışlarını şu sözlerle ifade etti:

“Konfederasyonumuzun olağan genel kurulunda şahsımı tekrar genel başkanlık görevine layık gören tüm delegelere teşekkür ederim. Bir kez daha üzerime aldığım görev ve sorumluluğun bilincinde olarak Ülkemizin, Milletimizin ve tüm kamu çalışanlarının hizmetinde olacağım.

Kurulduğumuz günden beri tüm siyasi partilere eşit mesafede, siyasi ve ideolojik hiçbir amaç gütmeden, yasaların bizlere verdiği hak ve yetkiler içerisinde üyelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bu çizgimizden sapmadan devam edeceğiz.

Doğup büyüdüğüm Elbistan’ın öz evladı olarak, memleketimi sendikal alanda gururla temsil etmeye devam edeceğim. Bu mücadelede Elbistan’da görev yapan tüm kamu personelinin desteğini bekliyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI