Bugun...



ELHAYKODER ve Halk Oyunlarına Tam Destek

Paksoy Hayvan Severleri ve Halk Oyuncuları Ziyaret Etti Destek Sözü Verdi

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2019 18:45

ELHAYKODER ve Halk Oyunlarına Tam Destek

Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan ve bölgesinde gönüllüğü esas alarak fedakârca çabalar sergileyen Elbistan Hayvanları Koruma Derneğini ziyaret etti. Çalışma sahasında dernek yöneticileri ile buluşan Paksoy, ELHAYKODER’e övgüler yağdırarak destek sözü verdi.

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan ve bölgesinde gönüllüğü esas alarak özverili ve fedakârca çabalar sergileyen Elbistan Hayvanları Koruma Derneğini ziyaret etti. Çalışma sahasında dernek yöneticileri ile bir araya gelen Paksoy, ELHAYKODER’e övgüler yağdırarak destek sözü verdi. Çalışmaları takdirler karşıladığını ifade etti.

ELHAYKODER Yöneticileri tarafından sıcak ilgiyle ve samimiyetle karşılanan Paksoy, gönüllü hayvan severlerin dertlerini ve sorunlarını dinledi. İstek ve beklentilerini sordu. Dernek yöneticileri ise gönüllülüğü esas alan bu çalışmaların zorluğuna ve maliyet gerekliliğine dikkat çekerek vatandaşları yardım konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler. Başkan Adayı Paksoy’dan destek ve katkı istediler.

Elbistan Belediye Başkan Adayı Paksoy’da dikkatle dinlediği talepleri not aldı ve bu karşılıksız sevginin karşılıksız kalmaması gerektiğini ifade ederek, dernek yöneticileri kutladı ve destek sözü verdi.

Paksoy, ziyaret değerlendirmesinde, “Elbistan’da başıboş, aç ve susuz hayvanları gönüllülük esasıyla besleyen, koruyan ve büyüten, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sergileyen arkadaşlarımızı içtenlikle tebrik ediyorum. Bu konuda üzerimize düşen görevlerin sözünü veriyorum” dedi.

Hayvan Koruma Sahasındaki ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve taleplerin sunulmasıyla noktalandı. Günün anısına ise hatıra fotoğrafı çektirilmesi ziyarete ileriye dönük anlam kattı.

Paksoy ve beraberindeki heyet ziyaret serisinin diğer serisinde ise Türk Halk Oyunları ekibini ziyaret etti. Çalışmaları yakından izledi. Genç halk oyuncularla sohbet ederek beklentilerini dinledi. Seçimde hençlerden destek isteyen Paksoy, geçmişte Halk Oyunlarına verdiği katkıyı hatırlattı ve Halk Oyunları Seçici Kurulu Üyesi ve Halk Bilimci Yusuf Gündoğdu ile Elbistan’da onlarca ilin katılımı ile gerçekleşen bölgesel yarımların Elbistan Belediyesi ve kendisi tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti.,

Gençlere çalışmalarında ve yarışmalarda başarılar dileyen Paksoy, ziyareti gençlerden gelen talep üzerine birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle noktaladı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI