Bugun...



Eski Başkan Tıraş Kaza Geçirdi

AK Parti Başkan Aday Adayı Trafik Kazası Geçirdi

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 17:10

Eski Başkan Tıraş Kaza Geçirdi

Elbistan Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tıraş, trafik kazası geçirdi. Tıraş büyük bir şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

               Kaza, Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Elbistan Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tıraş yönetiminde Güvenlik Caddesi’nde seyreden otomobille Çağlar Sokak’tan caddeye çıkmak isteyen başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, Tıraş’ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle geldiği yöne dönüp yol ortasında kalırken diğer araç ise arsaya girdi.

Otomobilinde büyük çaplı maddi hasar oluşan Tıraş, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Diğer sürücünün yara almadığı kazada, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince tedavisi yapılan Tıraş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

               Kaza sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tıraş, “Bir trafik kazası geçirdim. Şükürler olsun ki sadece hafif yaralarla atlattım. Şu an iyiyim ve gerekli tedavimi aldım. Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim. Rabbim sizlerden razı olsun” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI