Bugun...



“Esnafın Emanetine Sahip Çıkacağız”

Görevine Başlayan Demirciler ve Tamirciler Odası Başkan Mıhçı’dan İlk Mesaj

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2022 21:14

“Esnafın Emanetine Sahip Çıkacağız”

Demirciler ve Tamirciler Odası Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Mehmet Mıhçı, sonuçların kesinleşmesinin ardından mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alaettin Dinçer’den aldı. İlk mesajını esnaflara yönelik yapan Başkan Mıhçı, “Esnafımızın emaneti bizdedir. Emanete sahip çıkacağız” dedi.

Oda başkanlığındaki görev değişiminin resmiyet kazanmasıyla birlikte de devir teslim programı düzenlendi. Başkan Mehmet Mıhçı, yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası’na geldi. Devir teslim öncesinde dualar eşliğinde kurban kesildi.

Daha sonra makamına geçen Elbistan Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Mıhçı, Ramazan Kaya’dan görevi teslim aldı. Burada bir değerlendirme yapan Başkan Mıhçı, seçim sürecini geride bıraktıklarının altını çizerek, “Bize oy versin ya da vermesin her bir esnafımızın emaneti bizdedir. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

Devir teslim törenine katılan eski başkan Ramazan Kaya’ya, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Mıhçı, “Zorlu bir seçim sürecini çok şükür kazasız ve sıkıntısız bir şekilde atlatarak bugün buraya geldik. Emeklerimizin karşılığını alarak ve değerli üyelerimizin de teveccühü ile benim için büyük anlam ifade eden bu görevi teslim aldık. Bu seçimin tek bir kazananı vardır o da gücümüzü aldığımız esnaftır. Bizim düsturumuzda ayrı gayri yoktur. Bu oda hepimizin. Esnafın derdi ile dertlenen, sıkıntılarına çözüm arayan ve yol gösteren bir anlayışla emaneti taşıma gayretinde olacağız. Allah utandırmasın. Bu süreçte bana ve ekibime destek olan, oy veren ya da vermeyen tüm üyelerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 4 yıl boyunca da bu görevi sürdüren Ramazan Kaya’ya da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra devir teslim için hazırlanan tutanak imzalandı. Eski başkan Ramazan Kaya da, Başkan Mıhçı ve yönetimine başarılar diledi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI