Bugun...



“Elbistan İşsizliğin Konuşulduğu Bir Şehir”

ETSO Ziyaretinde Seçim Gündemini Değerlendiren Gürbüz

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2019 18:29

“Elbistan İşsizliğin Konuşulduğu Bir Şehir”

Cumhur İttifakı adına AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’na (ETSO) gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı değerlendirmelerde çarpıcı analizlerde bulunarak, Elbistan, maalesef halen işsizliğin konuşulduğu bir şehir. İnşallah bu dar gelen gömleği hep beraber aşacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde seçimlere ve projelerine dair ilginç ve çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı ve Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş; ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, Meclis Başkanı Yüksel Çiçek, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaretle ilgili olarak ilk değerlendirmeyi yapan ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hayırlı bir seçim temennisinde bulundu ve Mehmet Gürbüz’e başarılar diledi.

ETSO Meclis Başkanı Yüksel Çiçek’te konuşmasında, Elbistan’da demokratik bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz. Sayın Gürbüz’e de teşekkür ediyorum. Elbistan’da hizmet ve istihdam odaklı üretken bir yönetim anlayışı ve Elbistan istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de Elbistan’ın geçmiş dönemde alamadığı hizmeti, gelecekte inşallah kendilerinin bilgi ve tecrübelerini yansıtmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra seçim ve hizmet projeleri hakkında ETSO Yöneticilerine bilgiler aktaran ve değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz şunları söyledi:

ELBİSTAN MAALESEF İŞSİZLİĞİN KONUŞULDUĞU BİR ŞEHİR”

“Elbistan’ın şuanda içinde bulunduğu ticaret hacmi, olabildiğince yüksek. Yaklaşık 12 milyar dolarlık enerji havzasının üzerindeki bir kent. Ama maalesef halen işsizliğin konuşulduğu bir şehir. İnşallah bu dar gelen gömleği hep beraber aşacağız.

“SANAYİ VE ÜRETİMİ ÖNCELEYECEĞİZ”

Biz, çözüm odaklı; sanayicinin, tüccarın esnafın, zanaatkarın hülasa yatırımcının ve müteşebbisin çözüm ortağı bir belediye olmayı taahhüt ediyoruz. Bugün burada olmaktan birlikte besmele çekmekten son derece mutluyum. İnşallah Elbistan’ı geleceğe taşıyacak projelerimizi konuşacağız. Sanayi ve üretimi önceleyeceğiz. Elbistan’ın potansiyelini marka değeri haline getirmek için var gücümüzle hep beraber çalışacağız.

“ELBİSTAN BELEDİYESİ GÜÇ BİRLİĞİNE GİDECEK”

Hükümetimizle, büyükşehir belediyemizle ve sektörümüzle, üreten esnafımızla, sanayicimizle Elbistan Belediyesi güç birliğine gidecek; birlikte yatırım yapmanın ve birlikte büyümenin, Elbistan’ı nasıl büyüteceğini inşallah bir kalkınma projesi olarak ortaya koyacağız. Değerli başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YUKARI YUKARI