Bugun...



2 Kitap Al 1 Kitap Parası Öde

Esen Plak’tan Geleneksel Kampanyaya Devam

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:09

2 Kitap Al  1 Kitap Parası Öde

Elbistan’da 42 yıldır kendine has alanında hizmet veren ve adını plakçılıktan kalma unvanla sürdüren Esen Plak, bir kez daha geleneksel kitap kampanyası ile büyük ilgi görüyor. İşletme Sahibi Gökhan Yinanç, “En ünlü ve önemli eserlerle insanlarımızın kütüphane raflarına değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye’de ve Dünyada ses getiren önemli eserlerin tümünün satışa sunulduğu geleneksel kampanyanın ikincisinde 1 kitap alan müşteriye 1 kitap hediye ediliyor. İşletme Sahibi Gökhan Yinanç, “Bu önemli ve bize göre anlamlı kampanya ile en ünlü ve önemli eserleri insanlarımızın kütüphane raflarına katkı sağladığımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

                Elbistan’ın ilk gazetecilerinden ve bayilerinden Merhum Ümmet Yinaç’ın torunu, Esen Plak’ın kurucusu Haluk Yinanç’ın oğlu olan İşletme Sahibi Gökhan Yinanç, ilginç ve anlamlı bir uygulama ile bir kez daha kitap satış kampanyası başlattı. Müzik, Film, Kitap ve hediyelik eşya alışverişlerin yapıldığı mekânda Türkiye ve Dünyada ses getiren ve birçok yerde bulunması imkânsız önemli eserler satışa sunuluyor.

Özellikle Türkiye gündemine dair yeni eserlerin piyasaya çıktığı ilk andan itibaren satışa sunulduğu Esen Plak’taki kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan İşletme Sahibi Gökhan Yinanç, müşterilerine ve kitap okumayı sevenlere şu bilgileri aktardı:

“Mesleğimizde 42 yılı geride bıraktık. Elbistan’da birçok ihtiyacın merkezi konumundayız. Özellikle kitap satışlarımızla müşterilerimizin kütüphanelerine ve bilgi dağarcıklarına sağlamak adına özel bir kampanya başlattık. Türkiye ve Dünyada çok önemli eserlerin, güncel ve ses getiren kitapların bulunacağı tek adres olarak kampanyamızda 1 kitap alan müşterimize 1 kitap hediye ediyoruz. Böylece hem kütüphane rafları hem de okuyucu, kitap dostu müşterilerimizin dağarcıkları dolacak. Kampanyamız yoğun ilgi görüyor. Bu yakın ilgi bizleri memnun ediyor. Farkındalık yaratan, Türkiye ve Dünya gündemine ait tüm kitaplar raflarımızda müşterilerimizi bekliyor. İlgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”

Bu güzel değerlerin yanı sıra Esen Plak ve Kitapevi’nde kitapseverlere ile tüm müşterilere kahve ikramı yapılması, inceleme ve alışverişe ayrı bir anlam katıyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI