Bugun...



Bölgemizi İyi Yansıttık Ödülü Kaptık

Elbistan Belediyesi Dünya Organizesi İstanbul EMITT’ten Gururla Dönüyor

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2019 18:32

Bölgemizi İyi Yansıttık Ödülü Kaptık

Elbistan Belediyesi Dünyanın birkaç büyük turizm fuarı olan İstanbul EMITT’den alkışa değer ödülle döndü. Elbistan Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım standı, “EMITT 2019 Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant Ödülü” ne layık görüldü.

Dünyanın en büyük 4 turizm organizasyonundan biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 23. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Dev organize 31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar ve Kongre Merkezide gerçekleşti. 23. EMİTT 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Elbistan’ı en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek amacıyla, Elbistan Belediyesi tarafından ‘Elbistan Standı’ hazırlandı. Elbistan Belediyesi standı yoğun yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı ve büyük beğeni kazandı.

90 ülkeden katılımcı ve 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan EMITT’de açılan stant ve elde edilen ödül hakkında değerlendirmelerde bulunan Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, bu dev organizasyonda Elbistan’ı en iyi şekilde temsil ettiklerine inandıklarını ifade etti.

Başkan Vekili Tıraş, dev organizede başarıyla yer alıp ödülle Elbistan’a dönmelerinin önemli ve anlamlı olduğunu ifade ederek duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

 “Türkiye'nin en önemli uluslararası turizm fuarı olan EMITT'de Elbistan standımızı açarak, dünyanın dört bir yanından gelecek olan konuklara kadim şehrimizi tanıttık. Büyük bir tarihe sahip; insanlığın en kadim şehirlerinden biri olan Elbistan’ı en iyi şekilde tanıtmaya ve geleceğe taşımaya her alanda devam

Elbistan’ı hak ettiği değerlere kavuşturmak bizim için çok değerli ve bu doğrultuda EMITT Fuarı bizim dışarı açılmamızda, kendimizi tanıtmamız açışından çok önem arz etmekteydi. Tüm hemşerilerimize, ziyaretçilerimize ve gönül dostlarımıza içtenlikle teşekkür ederim. Emeği geçen herkese ve tüm personelimize şükranlarımı sunuyorum. Dev organizede layıkıyla Elbistan’ı temsil ettik ve gururla Elbistan’a döndük.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI