Bugun...



Kaymakam Demir’den Darendeliler Ziyareti

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Darendeliler Derneği tarafından organize edilen

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2019 18:50

Kaymakam Demir’den Darendeliler Ziyareti

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Darendeliler Derneği tarafından organize edilen geleneksel davetin onur konuğu oldu. Bilgi alışverişi, sohbetler ve çalışmaların ele alındığı buluşmada davetlilere özel Elbistan Tava ikram edildi.

Dernek binasında gerçekleşen geleneksel buluşmaya Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’in yanı sıra Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Sinan Sert’te eşlik etti. Dernek Başkanı Mustafa Eren ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Elbistan’da yaşayan Darendeliler yoğun ilgi gösterdi.

Dernek yönetimi tarafından yemekli olarak yapılan toplantıda, derneğin faaliyetleri ve yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Darendeliler Kalkınma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Eren, Elbistan’da yaşayan Darendeliler olarak her ay düzenli olarak bir araya geldiklerini ifade ederek, yapılan toplantılarda derneğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sunduklarını söyledi. Dernek yönetimi olarak bu ayki toplantıyı yemekli olarak organize ettiklerini anlatan Eren, organizeye katılan herkese teşekkür etti. 

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’de nazik davet ve ikramlar dolayısıyla Elbistan Darendeliler Derneği Başkanı Mustafa Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetli Darendelilere teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI