Bugun...



Şehit Polis Polat Dualarla Yâd Edildi

8. Şehadet Yıldönümünde Anma Programı

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2024 02:25

Şehit Polis Polat Dualarla Yâd Edildi

8. Şehadet Yıldönümünde Anma Programı

Şehit Polis Polat Dualarla Yâd Edildi

Şehit Durmuş Polat’ın, 8. şahadet yıl dönümünde Elbistan Şehitler ve Gaziler Derneği’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Polis memuru Durmuş Polat, Uşak’tan geçici görevle gittiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 12 Ağustos 2016 günü şehit olmuştu. PKK’lı hainlerin şehit ettiği Polat’ın naaşı, Afşin ilçesine bağlı Kabaağaç Mahallesi’nde toprağa verilmişti.

Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Arif Gürbüz, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Dal, Afşin İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Şube Başkanı Ragıp Kul, daire amirleri ve kurum müdürleri emniyet ve jandarma personellerinin yanı sıra şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlid-i Şerif okunmasının ardından eller semaya açılarak şehit Polat ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Şehit babası Menderes Polat ve ailesine baş sağlığı dileğinde bulunan Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, şehitlerin haklarının asla ödenmeyeceğinin altını çizdi.

Şehit babası Menderes Polat ise, anma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Muhammet Fatih Demirel ve katılan herkese teşekkür etti.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI