Bugun...



ATOM KARINCA HAK ETTİĞİ YERDE

Öztunç Rekor Oy Çokluğuyla Parti Meclisi’nde Güven Tazeledi

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2020 22:22

ATOM KARINCA HAK ETTİĞİ YERDE

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, partisinin 37. Olağan Kurultayı'nda 222 kişinin arasından en yüksek 3.oyu alarak yeniden Parti Meclisi’ne seçildi. Atom Karınca yakıştırması yapılan Öztunç’un bu başarısına, “Hak ettiği yerde” değerlendirmeleri yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilkent Odeon'da yapılan 37. Olağan Kurultayı'nda delegeler 44 sandıkta, 52 Parti Meclisi (PM) üyesi ile 15 kişiden oluşan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerini belirlemek için sandıkta oy kullandı. Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç 855 oy alarak Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük illerden aday olan isimleri geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı. Öztunç, bu sonuçlara göre Parti Meclisi’nde 3 dönem üst üste seçilmiş oldu. 

Başarısını mütevazı bir değerlendirme ile ele alan CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Değerli dostlarım; gerçekleşen 37. Olağan kurultayımızda 855 oy alarak yeniden parti Meclisi üyeliğine seçildim. Delegelerimizin 3. sırada beni seçmeleri siyasi hayatımdaki en büyük onurlardan birisidir. Bu başarı şahsımdan öte Kahramanmaraş il örgütümüzündür. İl başkanımız Esat Şengül nezdinde tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra halkın iktidarını kurmak için Türkiye’nin her metrekaresinde el ele, omuz omuza, gönül gönüle mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm partililerimize, delegelerimize, üyelerimize ve her daim beni destekleyen Kahramanmaraşlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Elde edilen başarının ardından Öztunç, başta Kahramanmaraş ve Elbistan olmak üzere tüm Türkiye’den tebrik yağmuruna tutuldu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI