Bugun...



FB Elbistan Şubesinden Eğitime Destek

FB Çocuk ve Gençlik Kulübü Elbistan Ortaokuluna Yüzlerce Kitap Armağan Etti

facebook-paylas
Güncelleme: 05-02-2019 18:26:44 Tarih: 05-02-2019 18:23

FB Elbistan Şubesinden Eğitime Destek

Elbistan Ortaokulu’nun spor kulüplerine kitap bağışı çağrısına Fenerbahçe Spor Kulübü duyarsız kalmadı. FB Elbistan Şubesi Başkanı Rıdvan Perktaş’ın aktif çabaları ile harekete geçen FB Çocuk ve Gençlik Kulübü Elbistan Ortaokulu Kütüphanesine 8 koli kitap bağışında bulundu.

                Elbistan Ortaokulu, kütüphanesinde boş kalan rafların dolması için başlattığı kitap bağışı çağrısına Fenerbahçe Kulübü önemli ve anlamlı bir katkı sağladı. Kampanya çağrısına duyarsız kalmayan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü, sömestri tatilinde kampanyaya katkı için büyük gayret gösterdi.

                FB Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından toplanan ve 8 koli haline getirilen 820 adet çeşitli kitap kargo ile Elbistan’a gönderildi. Kampanyanın sağlıklı olması ve amacına ulaşması için büyük çaba sarf eden Fenerbahçe Kulübü Elbistan Şube Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı Av. İhsan Kılıç, aldıkları kolileri Elbistan Ortaokuluna bizzat götürerek, Okul Müdürü Ramazan Ötegen’e teslim ettiler.

Boş kalan kitap raflarının dolacağına şahit olan öğrenciler ve okul idaresi, teslim töreni sırasında büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. Beklentilerinin çok çok ötesinde kitap gelmesi karşısında büyük bir memnuniyet yaşayan Elbistan Ortaokulu Müdürü Ramazan Ötegen, Fenerbahçe Kulübüne, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübüne, Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şube Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı Av. İhsan Kılıç’a içtenlikle teşekkür ettiler.

Kitaplarla birlikte Elbistan Ortaokulu Öğrencilerine gönderilen mektupta ise anlamlı ifadeler yer aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gönderilen mektupta, “Sevgili Elbistan Ortaokulu öğrencileri, kitap talebiniz üzerine büyük bir heyecan ile ‘Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ kollarını sıvadı ve ikinci dönem başlangıcına yetiştirmek üzere sizler için 820 kitap topladı.

‘Kitap okumayı çok seviyoruz’ yazmışsınız. Ne kadar mutlu olduk bunu okuyunca. Okuyun, sürekli okuyun, kendinizi geliştirmek, Dünya’yı tanımak, bakış açınızı değiştirebilmek için bol bol okuyun. Çeşit çeşit olan bu kitapları severek okumanızı ve başarılı bir ikinci dönem geçirmenizi diliyoruz. Fenerbahçe’den size kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz. Kalpler beraber” şeklide samimi ve duygusal ifadelere yer verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı Av. İhsan Kılıç’ta yaptıkları değerlendirmelerde, teslim töreninde büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, eğitimde paylaşım güzelliğinin en güzel şekilde yansımasına vesile oldukları için duygulandıklarını dile getirdiler.

Eğitimde paylaşmanın anlamlı sahnelerinin yaşandığı kitap bağışı töreninde öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Anlamlı program günün anısına kütüphanede öğrenciler, okul idaresi ve kitaplarla hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI