Bugun...



Hem İftar Hem Veda

Elbistan Devlet Hastanesi’nde röntgen servisi sorumlusu olarak görev yapan Faruk Ölker’e mesai arkadaşları tarafından anlamlı bir organize gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 19:59

Hem İftar Hem Veda

Elbistan Devlet Hastanesi’nde röntgen servisi sorumlusu olarak görev yapan Faruk Ölker’e mesai arkadaşları tarafından anlamlı bir organize gerçekleştirildi. Proma Altınşiş Restaurant&Kafede bir araya gelen röntgen servisi personeli, Somali’ye gönüllü olarak hizmet vermeye giden Ölker’in onuruna hem iftar hem de veda davetinde bulundu.

Elbistan Devlet Hastanesinin en aktif servisleri arasında yer alan röntgen bölümü güzel ve unutulmaz bir birlikteliğe imz attı. Bir anlamda veda niteliği taşıyan birliktelik akşamında Somali’ye gönüllü olarak giden Röntgen Servisi Sorumlusu Faruk Ölker, mesai arkadaşları tarafından iftar daveti verildi.

Organizeye arkadaşları ile birlikte imza atan röntgen Servisi Personeli Yusuf Yılmaz, 5 yıldır geleneksel olarak röntgen servisi olarak organize ettikleri iftar buluşmasının bu yıl ayrı bir anlamı bulunduğunu ifade ederek yaptığı ayrılık ve veda konuşmasında;

 “Her yıl servis olarak tüm çalışanlarımızla birlikte iftar birlikteliği gerçekleştiriyorduk. Bu ramazanda ise iftar buluşmamız Rönrgen Servisi Sorumlusu Faruk Ölker’i Somali’ye gönüllü sağlık hizmeti sunmaya gitmesi dolayısıyla ayrı bir anlam kazandı. Kendisine tüm servis arkadaşlarım adına hizmetlerinden ve dostluklarından dolayı teşekkür ediyorum.  Üstün başarılarını yurt dışında da devam ettireceğine yürekten inanıyoruz. Başarılarının devamını içtenlikle diliyoruz. Biz her zaman büyük bir aile olduk ve öyle kalmaya devam edeceğiz. Zaten bu büyük birliktelikte büyük bir aile olmanın gösstergesidir” dedi.

Elbistan Devlet Hastanesi Röntgen Servisi Sorumlusu Faruk Ölker’de yaptığı teşekkür ve veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Servis arkadaşlarımızla birlikte uzun yıllar birlikte, fedakarca ve özverili hizmetlerde bulunduğumuz inancındayım. Kader ve kısmette Somali’de hizmette bulunmakta varmış. Bunca yıldır şahsıma gösterilen saygı, sevgi ve teveccühten dolayı tüm personel arkadaşlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı ve önemli veda programı için herkese sonsuz teşekkürler. Benden yana hakkım helal olsun sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. İftarla birlikte veda programınız benim için Elbistan’da unutulmaz bir anı olarak kalacak. Sizlede güzel günlerde güzel ve başarılı hizmetlerle, dostça kalın.”

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI