Bugun...



ETSO’dan Adliyeye Teknolojik Destek

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı, Elbistan Adliye Sarayına teknolojik destekte bulundu

facebook-paylas
Güncelleme: 30-01-2019 18:27:16 Tarih: 30-01-2019 18:19

ETSO’dan Adliyeye Teknolojik Destek

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanlığı, Elbistan Adliye Sarayına teknolojik destekte bulundu. Oda Başkanı Mustafa Paksoy, 4 adet evrak imha makinesini Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut’a teslim etti.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Elbistan Adliyesi’nde kullanılmak üzere 4 adet evrak imha makinesi hibe etti.

                Elbistan Adliyesi’nde kullanılacak olan 4 adet Rexel Auto+ 300X Plus Çapraz Kesim Evrak İmha Makinesi, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından satın alınarak, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na hibe edildi.

Alınan cihazları Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut’a teslim eden, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, imkanlar ölçüsünde kamu kurumlarına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut ise, adliyede kullanılacak olan evrak imha makinelerinin Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından satın alınarak Elbistan Adliyesi’ne hibe edildiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy’a teşekkür ettiğini söyledi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI