Bugun...



ETSO'dan Fahiş Fiyat Uyarısı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2020 22:32

ETSO'dan Fahiş Fiyat Uyarısı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, koronavirüs ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen haksız artışlarla ilgili olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne şikâyetler geldiğini belirterek, buna karşı alınan tedbirler konusunda bilgi verdi.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen haksız artışlarla ilgili olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne şikayetler geldiğini belirterek, buna karşı alınan tedbirler konusunda bilgi verdi.

Başkan Paksoy, alınan tedbirlerle ilgili olarak şunları söyledi:

"Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışma alanımızdaki hiçbir üyemizin böyle bir haksızlık yapacağını düşünmemekteyiz ancak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı da disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağız.

İnsanların sağlık endişelerini dahi istismar etmeye çalışan spekülatörlere karşı dikkatli olalım. Yetkili makamların dışında yapılan açıklamalara itibar etmeyelim. Devletimiz ilk andan itibaren gerekli tedbirleri almıştır. Panik havasında yapılan alışverişler fırsatçılara meydan vermektedir. Anadolu insanının irfanına yakışmayacak hareketlerden kaçınalım. Tedbir alalım ancak, panik yapmayalım. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası olarak, ürünlerde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı oda ve borsa olarak disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI