Bugun...



ETSO’dan Geleneksel Paylaşım

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), her yıl olduğu gibi bu Ramazanda

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2022 21:21

ETSO’dan Geleneksel Paylaşım

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da geleneksel olarak sürdürdüğü paylaşım güzelliğine bir yenisini daha ekledi. İhtiyaç sahibi 660 aileye 200’er lira değerinde alışveriş çeki desteğinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) de katkı sunduğu projede, alışveriş çekleri, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve personelleri tarafından dar gelirli ailelere teslim edildi.

ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, ihtiyaç sahibi ailelerinin sofralarını şenlendirmeyi bir görev addettiklerini vurgulayarak, bu yılki yardım şeklinde değişikliğe gittiklerini söyledi.

Daha önceki yıllarda yardımları gıda paketi olarak yaptıklarını anımsatan Başkan Paksoy, bu Ramazan da ise alışveriş çeki dağıtma kararı aldıklarını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile toplamda 660 adet alışveriş çekinin dağıtımının tamamlandığını bildiren Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, çeklerin ilçedeki birçok marketten alışveriş imkanı sunduğunu ifade etti.

Dar gelirli ailelerin, alışveriş çeki ile ihtiyaç duydukları gıda ve diğer ürünleri alabildiğini söyleyen Başkan Paksoy, her alışveriş çekinin de 200 lira değerinde olduğunun bilgisini verdi. Başkan paksoy, şöyle konuştu:

“Bolluk ve bereket ayı olduğu kadar da paylaşma ve yardımlaşmanın da simgesi olan Ramazan’ın ruhuna uygun şekilde alışveriş çeklerimizin dağıtımını tamamladık. 660 dar gelirli ailemize destekte bulunduk. Her yıl geleneksel olarak gıda paketi dağıtıyorduk. Bu yıl farklılık olarak alışveriş çeki verip; o çeklerle istenilen ya da ihtiyaç duyulan malzemeleri alsınlar istedik. Dar gelirli ailelerimizin; iftar sofrasına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve Elbistan halkının mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI