Bugun...



ETSO’dan Vergi Dairesi Ziyareti

Başkan Paksoy Vergi Haftasını Ziyaretle Kutladı

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2019 18:18

ETSO’dan Vergi Dairesi Ziyareti

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, bu yıl 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan 30. Vergi Haftası dolayısıyla Elbistan Vergi Dairesi’ni ziyaret ederek, vergi dairesi yönetimi ve çalışanların haftalarını kutladılar, başarı dileklerini sundular.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, Meclis Başkanı Yüksel Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Canpolat ile Ali Topal, Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Duran Dirican tarafından kabul edilerek ağırlandılar.

Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Duran Dirican’ın şahsında tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayan ETSO Başkanı Mustafa Paksoy ve beraberindeki heyet, hafta dolayısıyla yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldılar.

Ekonomik kalkınma ve gelişimin, vergi bilinci yüksek toplumlarda daha da öne çıktığını belirten Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, mükelleflerin işini kolaylaştıran uygulamaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Duran Dirican ise, hafta dolayısıyla ETSO yönetimi tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.    




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI