Bugun...



EZO Biçerdöver Fiyatlarını Belirledi

Elbistan Ziraat Odası (EZO) Başkanlığı 2015 Yılı Hasat Mevsimi Biçerdöver Fiyatlarını belirleyerek kamuoyu ve ilgililer ile paylaştı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:04

EZO Biçerdöver Fiyatlarını Belirledi

Elbistan Ziraat Odası (EZO) Başkanlığı 2015 Yılı Hasat Mevsimi Biçerdöver Fiyatlarını belirleyerek kamuoyu ve ilgililer ile paylaştı. EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, belirlenen biçerdöver fiyatları il birlikte açılan hasat döneminin Elbistan ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını diledi.

                EZO Başkanı Mehmet Ali Bulut, 2015 Yılı Hasat Mevsiminin başladığını ifade ederek, yaptığı kamuoyu açıklamasında şunlar söyledi:

                “Elbistan ve bölgesinde 2015 yılı Hasat Mevsimi başlamıştır. Tüm çiftçilerimize bereketli hasat dönemi diliyoruz. Oda Yönetim Kurulumuz 29 Haziran 2015 tarih ve 13 nolu kararı gereğince toplanarak, normal

hububat biçim fiyatlarını sulu arazide 1. dönüm biçerdöver biçim fiyatı 13 TL. kıraç arazide ise 9 TL. olarak belirtilmiştir.

Saman yapan (Patoslu ) Biçerdöverlerde çift römorklu iki tonluklar için fiyatı 150 TL. tek römorklu Bir buçuk tonluklar için 110 TL. bir tonluklar için fiyatı 70TL.  olarak belirtilmiştir. Tüm çiftçilerimize bol ürünler temenni ederim.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI