Bugun...



FİNAL Sergisi Göz Kamaştırdı

Elbistan FİNAL Kampüs Okullarında Şölen Gibi Etkinlik

facebook-paylas
Tarih: 25-12-2019 22:02

FİNAL Sergisi Göz Kamaştırdı

Başarılı eğitim dönemlerine imza atan Elbistan FİNAL Kampüs Okulları, gerçekleştirdiği resim sergisi ile adeta göz kamaştırdı. Elbistan FİNAL Kampüs Okullarının şöleni andıran programda Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve şube müdürleri de yer aldı.

                “Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı” sloganı ile bir döneme daha başlayan eğitimi tescilli eğitim kurumu Elbistan FİNAL Kampüs Okulları, birinci dönem resim sergisi ile sıra dışı bir sosyal etkinliğe imza attı. Elbistan FİNAL Kampüs Okulları Kurucu Temsilcisi Enver Koç, Kurum Müdürü Kürşat Dal, okul idaresi ve öğretmenlerin kusursuz Ev sahipliği yaptığı resim sergisinde öğrencilerin yaptığı yüzlerce tablo davetlilerin beğenisine sunuldu.

                Sergi Açılışı öncesi sabah kahvaltısında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ve Şube Müdürlerine yakışan ağırlama ve ev sahipliği gerçekleşti. Buluşmada eğitim ile ilgili sunumlar, çalışmalar ve projeler paylaşıldı, bilgi alışverişinde bulunuldu.

                Elbistan FİNAL Kampüs Okulları bünyesinde yer alan, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin dönem içinde alın teri, göz nuru eserler büyük beğeni topladı. Akademik başarılarını sosyal etkinlikle taçlandıran Elbistan FİNAL Kampüs Okulları, bu organizesi ile adeta göz kamaştırdı.

                Elbistan FİNAL Kampüs Okulları Kurucu Temsilcisi Enver Koç ve Kurum Müdürü Kürşat Dal organize hakkında yaptıkları değerlendirmelerde, “İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimizin Görsel Sanatlar Dersinde resim atölyelerinde hazırladıkları eserleri beğeniye sunduk. Akademik başarının yanı sıra resimde, sporda, müzikte ve edebiyatta da başarılı çizgimizi ileriye taşımaya devam ediyoruz. Katılımlarından dolayı Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kürşat Bayazıt ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. sergimizi onurlandıran velilerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI