Bugun...



FİNAL Vatana Sadakati Yansıttı

Dünya Destanı Çanakkale Zaferi Bir kez Daha Yaşandı Çanakkale Şehitleri Dua Şükran ve Minnetle Anıldı

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:11

FİNAL Vatana Sadakati Yansıttı

Elbistan ve bölgesinde 18 yıldır eğitimde öncü kurum olma özelliğini elinde bulunduran, binlerce öğrencisinin geleceğine ışık tutan FİNAL Temel Lisesi, tescillenen eğitim başarılarının yanı sıra sosyal yaşama dair etkinlikleri ile de öğrencilerini yönlendiriyor. Dünya Destanı Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı ile vatan sevgisini ve vatana sadakati biz kez daha yaşayan ve yaşatan FİNAL Temel Lisesi öğrencileri, salonu dolduran öğrenci ve velilere duygu dolu bir sunum gerçekleştirdi.

                Dünya Destanı Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla kendi bünyesinde özel, anlamlı ve kapsamlı bir program organize gerçekleştiren FİNAL Temel Lisesi, eğitim öğretimdeki başarılarını vatana sadakat temalı sosyal etkinliği ile adeta taçlandırdı. FİNAL Temel Lisesi Müdürü Cansu Mercan tarafından hazırlanan ve öğrencilerin başarıyla sahneye koyduğu oyunlar, skeçler, ağıtlar ve türküler ile Çanakkale Zaferinin Ruhunu sergileyen FİNAL Temel Lisesi, hem büyük destanı yansıttı ve günümüze taşıdı hem de vatan için hayatını kaybeden on binlerce şehidi, saygı, şükran ve rahmetle andı.

                Öğrenciler tarafından başarıyla sergilenen oyunlarla bir milletin bağımsızlık savaşı vermesi ve yeniden dirilişi ortaya serilirken, şehitler için yakılan ağıtlar, duygu seli içinde programa katılan öğrenci, öğretmen ve idari kadroya aktarıldı.

                Başarılı ve anlamlı etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan FİNAL Temel Lisesi Müdürü Cansu Mercan, “Dünya Destanı olan Çanakkale Zaferini bir kez daha içtenlikle yaşadık. Vatan için toprağa düşen on binlerce şehidimiz şükranla andık. Çanakkale ruhunu yeniden yaşayan ve yaşatan öğrencilerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Programımıza katılan tüm davetlilere ve velilerimize teşekkür ediyorum” sözleri ile duygularını dile getirdi.

FİNAL Temel Lisesi, FİNAL Kurs Merkezi ve FİNAL TEOG Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Hasan Korkmaz’da vatana sadakatin ve bağlılığın önemine dikkat çekerek yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Eğitimdeki başarılarımızın yanı sıra milli günlerimizi, milli duygular ve milli birliktelik içinde hem yaşadık hem de yaşattık. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunda milli direnişin eseri olan Çanakkale Zaferinin bir yandan gururunu yaşarken diğer yandan da 7’den 70’e vatan uğruna hayatlarını kaybeden binlerce insanımıza saygı ve şükranlarımızı en içten duygularımızla sunduk. Bu anlamlı ve önemli değerin yaşanmasında ve yaşatılmasın emeği geçen Okul Müdürümüz Sayın Cansu Mercan’a, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve duygularını bizlerle paylaşan velilerimize teşekkür ediyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI