Bugun...



Göksun’da Çatışma Şoku Sürüyor

Silahlı Çatışmada Hayatını Kaybeden Muhtar Toprağa Verildi

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2020 21:52

Göksun’da Çatışma Şoku Sürüyor

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Ericek Kasabasında 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan mahalle muhtarı Elbeyi Tüylü (55) kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhtar Türlü, yoğun güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Göksun’da yaşanan korkunç olayda bir kişi hayatını kaybetti. Ericek Kasabasında 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine silahların kullanıldığı kavgaya dönüşen olayda; aynı aileden A.B, O.B, Ö.B, Y.B, S.B, A.B, A.B, B.N.B. ve S.B. ile mahalle muhtarı Elbeyi Tüylü (55) ve S.T. A.T, B.T. ile M.K. isimli şahıslar yaralandı. Olayın ardından olay bölgesine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılar, Elbistan, Afşin ve Göksun devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Elbistan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Ericek Muhtarı Elbeyi Tüylü, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden muhtarın cansız bedeni, Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilmek üzere hastane morguna konuldu. Jandarma ekipleri, mahalleyi giriş ve çıkışa kapatırken, polisin de hastane önlerindeki önlemleri sürüyor. 

Cenazenin ailesine teslim edilmesinin ardında Elbeyi Tüylü, çok geniş güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI