Bugun...



“Gönüller Bir Hedefimiz Bir”

CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Av. Erkan Gürbüz

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2024 01:21

“Gönüller Bir Hedefimiz Bir”

Elbistan CHP Seçim Koordinasyon Merkezi partililer ve vatandaşlar tarafından adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Dolup taşan ziyaretler kervanına katılan Akbayır Kasabasından geniş bir katılımın sağlandığı buluşmada konuşan Başkan Adayı Gürbüz, “Muhabbetin ve buluşmanın adını koydu: “Elbistan İçin Gönüller Bir Hedefimiz Bir.”

               Aktif, etkin ve başarılı bir seçim kampanyası yürüten CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Av. Erkan Gürbüz, çabalarının karşılığını halkın takdirini kazanarak elde ediyor. Gündüz seçim çalışmalarının ve akşam ziyaretlerinden kalan zamanlarda vatandaşlar ile CHP Elbistan Seçim Koordinasyon Merkezinde buluşan CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Av. Erkan Gürbüz, sevgi gösterileriyle büyük moral depoluyor.

               Seçim Koordinasyon Merkezine gerçekleştirilen Akbayır Kasabası Halkı katılım günü adeta şölene havasına dönüşürken Başkan Adayı Gürbüz, tüm katılımcılara ve ziyaretçilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

               CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Av. Erkan Gürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Akbayırlılar’a yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

               “Malatya Caddesindeki CHP Seçim Koordinasyon Merkezimize katılım sağlayarak bizleri onura eden Akbayır Kasabası ve şehir merkezimizdeki sakinlerimize bizleri yürekten destekledikleri için şükranlarımı sunuyorum. Elbistan hak ettiği değeri ve hizmetleri bizimle görecek. Elbistan için Gönüllerimiz bir, hedefimiz bir. İşimiz gücümüz Elbistan.”

 

 




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI