Bugun...



“Geçit’in Hizmetkârı Olacağım”

Başarılı İş Adamı Köyüne Muhtar Oldu Doğduğu Köye “Hizmetkâr” Olmayı Hedeflediğini İfade Etti

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2019 23:35

“Geçit’in Hizmetkârı Olacağım”

Elbistan ve bölgesinde restaurant sektörünün devleri arasında önde gelen kurumlardan biri olarak yer alan, 1985 yılından beri çırak olarak başladığı meslekte 35 yılı geride bırakan Kadir Küçük, memleketine hizmet sevdasını ispatlamak için Geçit Muhtarı olduğunu ifade etti. Muhtar Küçük, başarısını Geçit sakinleri ile özel teşekkür daveti ile kutladı.

                Küçükler Ocakbaşı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Kadir Küçük, sektörde yükselişin her alanda daha güzel hizmetlere engel olmayacağını dile getirdi.

Yakınlarının ve çevresindeki dostların, “Muhtarlık sana dar gelir. Daha büyük makamlara layıksın” sözüne, “Hizmet etmek için çok yüksek makamlarda olmaya gerek yok. Hizmet aşkı insanın gönlünden gelen ve yüreğinde taşıdığı anlamlı bir duygudur. Lokantalarda çırak olarak çalıştığımda da sektörün lideri olduğumda da hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Şimdi de doğduğum köye sadakatimi ve bağlılığımı sergilemek adına muhtar oldum. Benim için makamlığın yüksekliği değil hizmet aşkının yakışır şekilde sunulması anlamlıdır” ifadesi ile mütevazı bir davranış sergiledi.

Küçükler Ocakbaşı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı, ETSO Meclis Başkan Yardımcısı ve çiçeği burnunda Geçit Muhtarı Kadir Küçük, lokantacılık ve restaurant sektörde tarım ve hayvancılık gereksinimleri için geniş arazileri ekimle değerlendirmesi ve besi ağırları ile yatırım yapması, ayrı bir memleket sevdalılığı olarak yansıyor.

Geçit Muhtar Adaylığı süresince Geçit sakinlerinin en derinden ve en içten duygularla yanında olduklarını dile getiren Geçit Muhtarı Kadir Usta, açık ara kazanmasının ardından, oy veren vermeyen tüm Geçitlilere teşekkür ederek, başarısını yoğu katılımlı teşekkür daveti ile kutladı. Geçit sakinlerine 1000 kişilik pilav üstü kavurma ve baklava ikramında bulundu. Seçimlerin sona erdiğini belirten Muhtar Kadir Küçük, “Artık hizmet zamanı başlamıştır. Geçit’in hizmetkârı olacağım” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI