Bugun...


NURHAK-MARMARİS Gönül Köprüsü
Tarih: 06-06-2023 20:10:38 Güncelleme: 06-06-2023 20:10:38 + -


Başkan Bozan’dan Marmaris Belediyesi’ne Teşekkür Ziyareti

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2023 20:10

NURHAK-MARMARİS Gönül Köprüsü

Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasındaki destek ve yardımlarından dolayı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Bozan ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Oktay’a teşekkür ederek, “Her zaman Nurhak’ın yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz” dedi.

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde Marmaris'in Nurhak'a ve tüm deprem bölgesine desteğini unutmayacaklarının altını çizen Nurhak Belediye Başkanı Bozan, "Sizin nezdinizde tüm Marmaris halkına teşekkürlerimizi sunuyorum. Her zaman yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz” şeklinde konuştu.

Marmaris olarak depremin ilk anından itibaren deprem bölgesine destek olmak için çaba harcadıklarını söyleyen Başkan Mehmet Oktay da; "Vatandaşlarımızın da desteğiyle elimizden geldiğince yaraları sarmaya çalıştık. Hem deprem bölgesine hem de ilçemizde ağırladığımız misafirlerimizin yanında olduk. İlçesinin yaralarını sarmak ve tekrar ayağa kaldırmak için yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığımız İlhami kardeşimin ve tüm Nurhak halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışmayla, yardımlaşmayla tüm zor günleri atlatacağız” diye konuştu.




Kaynak: HASANAKİ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YUKARI