Bugun...


Elbistan’daki Rezaleti Görün
Tarih: 12-07-2023 00:49:27 Güncelleme: 12-07-2023 00:49:27 + -


Başkan Özgen Elbistan Gerçeklerini Gözler Önüne serdi

facebook-paylas
Tarih: 12-07-2023 00:49

Elbistan’daki Rezaleti Görün

Milli Yol Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, ilçedeki sorunların katlanarak arttığına dikkat çekti. Fahiş oranda artan ev kiralarını eleştiren Özgen, “Ev sahipleri, işçiler, tamirat yapanlar değerinin on katına mal satanlar, Allah sizi ıslah eylesin. Sivil toplum kuruluşları, bu rezaleti görmüyor musunuz? Yetkililer bu rezaleti görün” dedi.

MYP Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, ilçe gündemine ilişkin değerlendirmesinde, “Sorunlarımız gün geçtikçe artıyor. Memleketimiz konteyner kente döndü. İmar planındaki belirsizlik sürüyor. Kimse önünü göremezken belediye ise evlere şenlik bir turum içerisinde. Kaldırımlar, arsalar insan boyunda otlarla doldu. Çöp konteynerlerinin acilen ilaçlanması gerekiyor. Şehir merkezine, Uzun Çarşı’ya bakan yok. Tuvaletler rezil halde. Baybars Çeşmesi’ne o kalın çivileri kim çaktı? Bin bir emekle yapılmış bu esere sahip çıkmayan belediye sen ne iş yaparsın? Mezarlıklarda fotoğraf çektirmeyi iyi öğrenmişsiniz. Müsterih ol. Bu halk seni yüzde 70 oyla tekrar seçer. Buna eminim.

Ev kiraları fahiş şekilde arttı. Ev sahipleri, işçiler, tamirat yapanlar değerinin on katına mal satanlar, Allah sizi ıslah eylesin. Sivil toplum kuruluşları, bu rezaleti görmüyor musunuz? Çiçeği burnunda vekillerimiz de henüz poz vermediler. Ne de olsa seçim bitti.

Son 22 senede toplumda 2 sınıf oluştu. Aşağıdakiler ve yukarıdakiler. Orta direk ise rahmetli Kemal Sunal’ın filmlerinde kaldı. Yunus Emre Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapılacak diye 140 aile dolandırılmış. Feryat ediyorlar ama seslerini duyan yok. Adaletin, hukukun ve liyakatin olmadığı sistemde böyle sonuçlar ortaya çıkar” dedi.

Dövizdeki artışa da işaret eden Özgen, Doğu Türkistan ve Filistin’de yaşananlarla ilgili de; “Doğu Türkistan’daki katliama, zulme ve feryatlara kulak tıkayan, görmezden gelen saray sofralarında et yiyip kımız içinler ve İslam dünyası bu zulmü seyrediyor. Onlar için altın ve petrol dışında hiçbir şeyin nemi yoktur.

Siyonist emperyalistlerin prensi Mahmud Abbas, bizim Doğu Türkistan gibi bir meselemiz yoktur diyor. Senin ataların, kendi yaptıkları putlara taparken; benim atalarım on bin yıldır tek tanrı diyordu. Seni ve senin gibileri unutursak kanımız kurusun. Türk’ün adını duyunca tüyleri kabaranlar, beti benzi atanlara rağmen ümmet diyeceğiz. Mazlumların daima yanlarında olacağız. Sizin bu kalleşliğinizi de gelecek nesillerimize anlatmazsak gök girsin kızıl çıksın” ifadelerini kullandı.




Kaynak: HASANAKİ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
YUKARI