Bugun...


Esnaflardan Kurt’a Yoğun İlgi
Tarih: 30-08-2023 00:51:37 Güncelleme: 30-08-2023 00:51:37 + -


AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2023 00:51

Esnaflardan Kurt’a Yoğun İlgi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, bir dizi ziyaretler için geldiği memleketi Elbistan’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşların dertlerini ve isteklerini dinledi. Var olan sorunların çözümüne dair bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, ziyaret için geldiği memleketi Elbistan’da partililer ve hemşerileri ile bir araya geldi. Kurt, çarşı ve esnaf ziyaretleri ile hemşerilerinin beklentileri ile yakından ilgilendi.

Beraberinde Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve parti yetkilileri ile birlikte Elbistanlı esnaf hemşerileri ile bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, sıcak ve samimi ilgiyle karşılandı.

Elbistan ziyaretinde onlarca esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, vatandaşların gösterdiği sıcak ve samimi ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Memleketim ve seçim bölgem Elbistan’da Elbistanlı esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gerçekleşen ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılaşmamız bizleri mutlu etti. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dertlerini ve sorunlarını dinledik. Çözümler için yapılabilecekler hakkında görüşlerimizi aktardık” şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI