Bugun...


Vali Ünlüler Örnek Daireyi İnceledi
Tarih: 06-09-2023 21:24:49 Güncelleme: 06-09-2023 21:24:49 + -


Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer

facebook-paylas
Tarih: 06-09-2023 21:24

Vali Ünlüler Örnek Daireyi İnceledi

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Elbistan’da afetzedeler için inşa edilen kalıcı konut projesindeki örnek daireyi gezdi.

                Vali Ünlüler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte Karaelbistan Mahallesi’nde TOKİ tarafından depremzedeler için inşası süren kalıcı konutların inşaatında incelemelerde bulundu.

                Vali Ünlüler, inceleme öncesinde projelerin yüklenici firmalarının yetkililerinden brifing aldı. İnşaat alanında da incelemelerde bulunan Vali Ünlüler, tamamlanan örnek daireyi de yerinde gördü.

Vali Ünlüer, “Elbistan’ımızdaki kalıcı konutları inceliyoruz. Konutların seviyelerini inceledik. İnşallah taahhüt etikleri süre de bitireceklerini görüyoruz. Çalışmaları da sürekli takip ediyoruz. Vatandaşlarımızı bir an önce kalıcı konutlarına yerleştirmek istiyoruz. İnşallah da başaracağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise, Elbistan’da 3 bin 616 kalıcı konut inşa edildiğini hatırlatarak, “Yüzde 40’ın üzerinde bir konutumuzun kaba inşaatının bittiğini bir kısmının da tamamlandığını gördük. TOKİ’miz çok yoğun bir çalışma yapıyor. Ekim ayın içerisinde konutların bir kısmının teslim edileceği bilgisini aldık. Allah’ın izniyle 1 yıl içerisinde konutlarımızın çok büyük bir kısmı teslim edilecek” ifadelerini kullandı.

Vali Ünlüler, daha sonra Ekinözü ilçesindeki köy evi inşaatlarını inceledi.




Kaynak: HASANAKİ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI