Bugun...



Gürbüz’den Şehitlere Ahde Vefa

Başkan Adayı Gürbüz Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2024 00:05

Gürbüz’den Şehitlere Ahde Vefa

CHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Av. Erkan Gürbüz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kutsal vatan için hayatlarını feda eden şehitleri anma günü olan Çanakkale Zaferi’nin 109. Gurur Yıl Dönümünde Elbistanlı şehitleri kabirleri başında dualarla yâd etti.

               Bir çağın açılmasına vesile olan Dünya Destanı Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Gününde CHP Elbistan Belediye Başkanı Av. Erkan Gürbüz, günün anlam ve önemine yakışan değerleri yaşadı. Beraberinde CHP Elbistan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Elbistanlı şehitleri mezarlarını ziyaret eden Başkan Adayı Gürbüz, vatana sadakatin örneğini canlarıyla ödeyenlere şükranlarını sundu.

               Elbistan’da yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleşen Çanakkale Zaferinin 109. Gurur Yıl Dönümü Programlarının ardından CHP Elbistan Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer ile birlikte şehitlerin kabirleri başında dualar eden ve saygıyla yâd eden Gürbüz, “Bu aziz vatanın düşmanlardan kurtarılmasında ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulmasında hayatlarını hiçe sayarak feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını dualarla yâd ediyoruz” sözleriyle duygu ve düşüncelerini ifade etti.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI