Bugun...



“Gürbüz Kardeşimle Elbistan İhya Olacak”

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş Belediye çalışmaları

facebook-paylas
Güncelleme: 05-03-2019 18:37:23 Tarih: 05-03-2019 18:34

“Gürbüz Kardeşimle Elbistan İhya Olacak”

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş Belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Vekili Tıraş, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın ve hükümetimizin destekleri ile Elbistan'da hizmetler hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte hizmetlere hız veren AK Parti Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, “Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal'ın destekleri ile Elbistan’ımız ihya olacaktır” dedi.

Başkan Vekili Tıraş değerlendirmelerinde, “Elbistan’ımız en iyisine layık anlayışı ile Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal'ın ve hükümetimizin büyük destekleri ile çıktığımız bu hizmet yolunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekiplerimiz, Karaelbistan'da, Kalealtı'n da, İğde de, Izgın da ve daha birçok mahallemizde kilit parke çalışmalarını sürdürüyor. Merkez mahallelerimizde ise doğal gaz sonrası bozulan yollarda yama çalışmaları ve sıcak karışım asfalt çalışmaları devam ediyor. Diğer yandan mahallelerimizde hem eksik olan hem de yenilenmesi gerek yeni yerler için hükümetimizin desteği ile 1150 adet yeni çöp konteynırı, 200 adet bank, 280 adet piknik masası ve 30 adet kamelya getirdik. Alembey ve Doğan Mahallemiz arasında yol genişletme çalışması sürüyor. Metruk binaların yıkımı devam ediyor” dedi.

“GÜRBÜZ KARDEŞİMLE ELBİSTAN İHYA OLACAK”

1 Nisandan itibaren AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz ile Elbistan’ın tekrar şahlanacağını belirten Başkan Vekili Tıraş, " 3 aylık kısa bir zamanda bu büyük hizmetleri ilçemize getirmeye başardık. 1 Nisan'dan itibaren önümüzde 5 yıl gibi hizmet dolu bir yıl var. Mehmet Gürbüz kardeşimin büyük projeleri, Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal'ın destekleri ve hükümetimiz ile el ele vererek Elbistan’ımız yeniden şahlanacaktır” ifadelerine yer verdi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI