Bugun...



Hacıoğulları Merkez Şube Yenilendi

Hacıoğulları 30 Yıllık Hizmet Sürecinin Gururunu Yaşıyor

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2021 22:44

Hacıoğulları Merkez Şube Yenilendi

Elbistan ve bölgesinde sektörün önde gelen markası konumunda bulunan Gaziantepli Hacıoğulları, Merkez Şubesinde gerçekleşen vizyon genişlemesi ve işyeri yenilenmesi ile hizmetlerine devam ediyor. Hacıoğulları Merkez Şube, “Tatlı Adresiniz” sloganı ile baklava, künefe, dondurma ve pasta çeşitleriyle müşterilerini ağırlıyor.

Elbistan’da 30 yıllık bir hizmet sürecini gururla ve mutlulukla geride bırakan Gaziantepli Hacıoğulları, marka olmanın sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor. “Tatlı Adresiniz” sloganı ile Elbistan ve Afşin’de 4 şube ile hizmet sunan Gaziantepli Hacıoğulları, Dulkadiroğlu Caddesinde bulunan Merkez Şubede dekor ve yerleşim yenilenmesi ve vizyon genişlemesi ile daha güzel hizmetleri veriyor.

30 yıllık hizmet sürecinin ardından değerlendirmelerde bulunan Hacıoğulları Kurumsal Firma Yetkilileri, “Çeyrek asrı aşkın bir zamandır Elbistan halkına ve bölge insanına hizmet sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Baklava ve tüm tatlı çeşitleri, künefe, dondurma ve onlarca pasta çeşidi ile tercih edilen marka olmanın sorumluğunu taşıyoruz. Merkez şubemizde yenilenme ile birlikte daha güzel ortamlarda hizmet vermeye başladık. Tatlı dünyasının içinde kendisini görenleri ve tüm müşterilerimizi Elbistan ve bölgesinin “Tatlı Adresi”ne davet ediyoruz. Gaziantepli Hacıoğulları olarak Elbistan halkına ve bölge insanına hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tercihlerini ve ilgilerini yıllardır bizden esirgemeyen Elbistan halkına, bölge insanına ve tüm müşterilerimize içtenlikle teşekkür ederiz” sözleri ile değerlendirmelerde bulundular.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI