Bugun...



Halı Yıkayıcılar Tek Çatı Altında

Elbistan Profesyonel Halı Yıkayıcılar ve Yardımlaşma Derneği Faaliyetlerine Başladı

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:19

Halı Yıkayıcılar Tek Çatı Altında

Elbistan Profesyonel Halı Yıkayıcılar ve Yardımlaşma Derneği kuruluş aşamasını tamamlayarak hizmet dönemine başladı. Altınşiş Restaurant & Kafede bir araya gelen dernek üyelerine hitap eden Başkan Sefa Özer, “Hedefimiz daha kaliteli ve profesyonel hizmet vermek” dedi.

                Altınşiş Restaurant & Kafede iftar akşamında bir araya gelen ve resmen faaliyetlerine başlayan Elbistan Profesyonel Halı Yıkayıcılar ve Yardımlaşma Derneği üyeleri büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. Daha başarılı daha kaliteli ve profesyonel anlayış içinde hizmet startını veren dernek üyeleri birliktelik akşamında dayanışma ve yardımlaşmanın örneklerini sergilediler.

                Elbistan Profesyonel Halı Yıkayıcılar ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sefa Özer, dernek üyelerine yaptığı konuşmada ve değerlendirmelerde şunları söyledi:

                “Elbistan’da faaliyetlerde bulunan tüm halı yıkayıcıları ile bir çatı altında bir araya geldik. Amacımız ve hedefimiz profesyonel anlayış içinde müşterilerimize kaliteli hizmetler vermektir. Kuruluş aşamasında 27 profesyonel halı yıkayıcıları ile bir araya geldik. Oda ve dernek kayıtlı esnaf arkadaşlarımızla tüm resmi kayıtlara sahibiz. Bu anlamda resmi bir dernek olarak hizmetlerimizi ciddiyetle sunuyoruz.

                Kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetlerimizi uygun fiyatlarla gerçekleştiriyoruz. Çevre ilçe ve illerde 5 TL civarında olan metrekare fiyatlarımızı biz 3 TL olarak uyguluyoruz. Dernek bünyesinde faaliyetlerde bulunan tüm profesyonel halı yıkayıcıların hizmetleri aynı zamanda garantilidir. Bu ilke ve hedeflerle yola çıktık. Elbistan halkına ve tüm müşterilerimize hayırlı ramazanlar, bayramlar ve mutluluk dolu günler temenni ediyoruz.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI