Bugun...



“Halkımızla Daha Çok İç İçe Olacağız”

MHP Elbistan İlçe Başkanı Bostan Medya Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

facebook-paylas
Tarih: 06-10-2020 15:51

“Halkımızla Daha Çok İç İçe Olacağız”

MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Bostan, göreve başlamalarının ardından yaptıkları çalışmalar hakkında medya temsilcilerine bilgiler aktardı.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan, gerçekleşen kongre ve yoğun tebrik ziyaretlerinin ardından Elbistan Belediyesi Mükrime Hatun Sosyal Tesisinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Elbistan’da görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi. Gündeme dair görüş alış verişinde bulunuldu.

Yeni dönemde Elbistan’ın sorunları ile daha yakından ilgileneceklerini belirten Bostan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Parti büyüklerimizin layık görmesi ile partimizin Elbistan ilçe başkanlığı görevine seçildik. Tebrik ziyaretlerinin ardından çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde halkımızla daha da iç içe olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ederek, cumhur ittifakı kapsamında çözüme ulaşmasını sağlayacağız. Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin bilge kişiliğinin öncülüğünde hareket ederek, ülkemiz ve şehrimiz için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Bu noktada Elbistanlı hemşerilerimizin bize gösterdiği yakın ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz. Elbistan basınına katkıları için ayrıca teşekkür ediyorum”




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI