Bugun...



Helikopter Şehitleri Rahmetle Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığı Helikopter Şehitlerini Dualarla Yâd Etti

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2021 20:53

Helikopter Şehitleri Rahmetle Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığı, bir süre önce Bitlis’te düşen askeri helikopterde hayatını kaybeden 11 şehidi dua ve rahmetle andı. Ülkü Ocakları Başkanı Esat Kılınç, “Acımız büyük. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

                Bitlis’in Tatvan ilçesi bölgesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle düşen helikopterde hayatını kaybeden 11 asker için Elbistan Ülkü Ocakları dualarla anma ve yâd etme organizesi gerçekleştirdi. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığında gerçekleşen programa yoğun katılım gerçekleşti.

                Türkiye’yi yasa boğan kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Kahramanmaraşlı Mehmet Demir ve Afşinli Nazmi Demir ile birlikte 8 kahraman asker şehit olmuştu.

                Anma programı hakkında değerlendirmede bulunan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Esat Kılınç, yoğun katılımları dolaysıyla davetlilere teşekkür ederek yaptığı konuşmada, “Bitlis'in Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen kahramanlarımızı Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirerek rahmet ve dualarla andık. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Mekânları Cennet olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatana sadakatle bağlı kalan ve hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize minnettardır” dedi.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI