Bugun...



Hem AÇIK Hem KAPALI Cezaevi Olacak

Kirişçi Elbistan Cezaevi ile İlgili Açıklamada Bulundu

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2023 18:27

Hem AÇIK Hem KAPALI Cezaevi Olacak

TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Vahit Kirişçi, Elbistan’a kazandırılacak cezaevi yerleşkesi ve personellerin durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kirişçi: Cezaevi yerleşkesi hem açık hem de kalalı olacak” dedi.

                Kirişçi, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mevlüt Kurt ve Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye başkanı Mehmet Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Bölükbaşı ve ilgilerle birlikte Elbistan Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

                Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman’ın makamında kentteki depremle ilgili çalışmalar ve atılacak adımlara ilişkin olarak gerçekleştirilen istişare toplantısı sonrasında değerlendirme yapan Kirişçi, Elbistan’da yapılacak kapalı-açık cezaevi yerleşkesine değindi.

                Elbistan cezaevi yerleşkesinin, Adalet Bakanlığı’nın 2024 yılındaki ilk yatırımı olacağını belirten Kirişçi, şöyle konuştu:

                “Biz sizin de takip ettiğiniz üzere depremden öncede zarar görmüş olan cezaevinin hem kapasitesinin büyütülmesi hem de bir yerleşke şeklinde inşası konusunda sağ olsun Adalet Bakanımız Kahramanmaraş’a teşrif ettiklerinde konu gündeme gelmişti. İnşallah Adalet Bakanlığımızın ilk yatırımı olarak bu gerçekleşecek cezaevi noktasında ve burada bir yerleşke inşa edilmiş olacak. Hem açık hem de kapalı cezaevi.

                Bir taraftan inşallah hızla cezaevi tamamlandıktan sonra yine kamuoyuna da yansıyan bu ceza ve tevkif evinde çalışan kardeşlerimiz ortada kalmışlardı. O kardeşlerimize de yine bakanımızı tüm milletvekillerimizle birlikte bakanımızı ziyarette makul bir çözüm ürettiler. Neydi o çözüm. Kardeşlerimizden şayet isteyenler varsa tayinle ilgili il dışına çıkmayla ilgili bir talepleri varsa bu talep olumlu karşılanacak ve bunun gereği yapılacaktı. Değilse mevcut olanlar yerlerinde kalmaya devam edeceklerdi. Böyle eğitim öğretimin ortasında veyahut bu kış günlerinde bu kardeşlerimizin bir başka yere görevlendirilmesinden yana değildi. Bu da icra edilmiş oldu.”

                İnşallah 2024’te 2023 ve öncesinde yaşadığımız tüm olumsuzluklar geride kalmış ve tüm güzelliklerde 2024 ile başlayan yeni dönemde inşallah bizlerle olur. Çünkü Türkiye Yüzyılı başladı. Türkiye Yüzyılı sorunsuz ilerlesin istiyoruz. Vatandaşlarımıza da mutlu seneler, hayırlı seneler diliyoruz.”




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI