Bugun...



İftarlarda HÜNKÂR Farkı Yaşanıyor

HÜNKÂR, iftar buluşmalarının da ilk tercihi oluyor

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 23:01

İftarlarda HÜNKÂR Farkı Yaşanıyor

Elbistan ve bölgesinde sektörün lider firmaları arasında yer alan HÜNKÂR Restaurant, müşterilerine ve Elbistan halkına Ramazan ve İftar ayrıcalığını yansıtıyor. Sabah kahvaltısından, gün boyu özel servise ve iftar sunumuna kadar lezzetler sunan HÜNKÂR, iftar buluşmalarının da ilk tercihi oluyor.

Bölgenin seçkin ve gözde kurumları arasında yer alan, yüzlerce çeşit yemek, kebap ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı olağanüstü bir menüye sahip olan HÜNKÂR Restaurant, Ramazan ayında gelen talepleri hizmet olarak sunmaya devam ediyor. Sabahları kahvaltı servisini sürdüren, gün boyu genel yemek hizmetine devam eden HÜNKÂR, iftar saatlerinde de müşterilerine en güzel lezzetleri sunuyor.

Gündüz servisi, dış sipariş ve işletmelere toplu sipariş hizmetlerine devam ettiklerini ifade eden HÜNKÂR İşletme Sahibi Alparslan Dere, iftar saatlerinde ise özel menü ve onlarca çeşit ürünü müşterilere sunduklarını dile getirdi.

Dere, Ramazan boyunca işletmelerinin açık olduğunu,  dış servis ve siparişlerinin yanı sıra toplu yemek hizmetlerini aksama olmadan devam ettiklerini kaydederek, “Öncelikle Ramazan Ayının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Mübarek Ramazan ayı boyunca gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, sabah servisimizde kahvaltı sunumuna devam ediyoruz. Ayrıca gün boyu açık servis ve hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca özellikle iftarlarda toplu yemekler, özel davetler ve iftar buluşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özel ve önde gelen bir kurum olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. İlk günden bugünlere kadar ve iftarlarda gösterilen teveccüh için tüm müşterilerimize ve bölge halkına teşekkür ediyoruz. Tercih edilmenin sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyoruz. Tüm halkımıza mutlu, huzurlu ve sağlık dolu Ramazan temenni ediyoruz. İletişim ve bilgi için müşterilerimiz 0344 413 3 444 nolu telefonla irtibat kurabilirler şeklinde konuştu.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI