Bugun...



İğdeliler Tek Çatı Altında

İğde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Kuruldu

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:11

İğdeliler Tek Çatı Altında

Elbistan’ın güzel ve şirin beldeleri arasında yer alan İğde Kasabası sakinleri, birlik, beraberlik ve dayanışma adına tel çatı altında buluştular. Kasabanın birçok alanda başarılı olmasını sağlamak adına kurulan İğde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği faaliyetlerine başladı. Başkanlık görevine ise Salim Çam getirildi.

                İğdeliler yaşamın her alanında daha etkin ve başarılı olma adına İğde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği çatısı altında güç birliği oluşturdu. İlk kongresini gerçekleştiren dernek, başta sosyal yaşam ve eğitim alanında kendi kasaba halkına kapsamlı hizmetler sunmayı amaçlıyor.

                İğde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Salim Çam, derneğin kurulması ile birlikte büyük bir sorumluluk üstlendiklerini ifade ederek yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

                “İğde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği olarak amacımız insanlarımıza birçok alanda destek olmaktır. Maddi ve manevi alanda yardımlaşma, dayanışma, paylaşma adına çalışmalar içinde olacağız. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere destek olmayı hedefliyoruz. Diğer yandan kültür alanında da çalışmalarımızı hayata geçirme çabası göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.”

                İğde Kabasında gerçekleşen kongre sonrasında oluşan yönetim şu isimlerden oluştu:

Başkan: Salim Çam (Sağlık Personeli), Üzeyir Küçük ( Avukat), Hasan Karpınar (Emlakçı), Salih Horuz (İş Adamı), Abdulkadir Saygın (Öğretmen-İş Adamı), Ali Alpay (Muhasebeci), Yahya Marangoz (İğde Sosyal Medya Sorumlusu) ve Hüseyin Günay (İğde Muhtarı)







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI