Bugun...



İktidar Elbistan’ın Geleceğine Sahip Çıkmalı

AK Partili Kurt: “STK’lar ile Proje ve Yatırımları ele Aldık”

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2024 03:17

İktidar Elbistan’ın Geleceğine Sahip Çıkmalı

AK Partili Kurt: “STK’lar ile Proje ve Yatırımları ele Aldık”

İktidar Elbistan’ın Geleceğine Sahip Çıkmalı

TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Elbistan’a gelen ve çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, Elbistan STK Başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelerek, depremde adeta yok olan Elbistan’ın geleceğinin ele alındığı görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Elbistan’da yerel çalışmalara başladı. Elbistan Sivil Toplum Örgütleri ve temsilcileri ile bir araya gelen Kurt, Elbistan’ın yeniden yaşanabilir geleceği için sorunlar, beklentiler, projeler ve düşüncelerin masaya yatırılarak kapsamlı olarak tartışıldığı ve ele alındığı toplantıda görüşleri dinledi.

               Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Terziler Odası Başkanı İhsan Sarıoğlan, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yunus Ağır, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Şahin, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mükremin Alagöz diğer temsilcilerin yer aldığı buluşmada özellikle büyük tartışmaların, anlaşmazlıkları ve sıkıntıların yaşandığı Elbistan Rezerv Alanı sorunu ele alındı.

               Elbistan’ın geleceğini görüşlerle ve beklentilerle dile getiren Elbistan STK Başkanları, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt’tan diğer Kahramanmaraş Milletvekilleri ile el ele vererek, dayanışma ve güç birliği içinde Elbistan’ın önemli beklentilerine iktidar adına sahip çıkmaları talebinde bulundular.

               Elbistan söz sahibi kurum temsilcileri ile bir araya gelen ve büyük sorun olarak Elbistan’ın önüne çıkan görüşmeyi değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt Kurt, kapsamlı buluşmayı değerlendirerek, “Elbistan ilçemizde STK temsilcilerimiz ile bir araya gelerek, şehrimizdeki proje ve yatırımlar ile ilgili STK’larımızın talep ve önerileri üzerine istişarelerde bulunduk. Şehrimiz ve hemşerilerimiz için durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

               Toplantıda; AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Bölükbaşı ve Eski İlçe Başkanı ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan’da yerini aldılar.

 

 




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI