Bugun...



İntihar mı? Cinayet mi?

27 Yaşındaki Genç Pınarbaşı Mesire Alanında Ölü Bulundu

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2019 12:03

İntihar mı? Cinayet mi?

Elbistan’da Ceyhan Nehrinin kaynağı Pınarbaşı’nda başından silahla vurulmuş olarak bir erken cesedi bulundu. Av tüfeği ile hayatını kaybeden gencin intihar mı ettiği yoksa bir cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

                Elbistan Pınarbaşı Mesire alanında bu sabah bir erkek cesedi bulundu. Yani mesire alanının girişindeki yeni alanda bank dibinde cansız bir erkek cesedi olduğunu gören vatandaşlar, olayı 155 Polis İmdat ve 112 Acil Servis ekiplerine bilgilendirmede bulunarak yardım talebinde bulundular.

                Olay yerine gelen polis ve acil servis ekipleri yaptıkları inceleme ve kontrolde bank dibinde başından isabet alan ve af tüfeğinin ateşlenmesi sonucu cansız yatan 27 yaşındaki Erdinç Gümüş’e ait olduğunu tespit ettiler. Aslen Elbistan’a bağlı Malap (Bakış) Kasabası nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Erdinç Gümüş’ün bank üzerinde sırt çantasının olduğu gözlendi.

                Olay yerinde gerçekleşen incelemelerin ardından hayatını kaybeden gencin bir intihar sonucu mu yoksa bir cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor. Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze yapılan ilk otopsinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için şüpheli durum nedeniyle Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

                Olay çok yönlü olarak araştırılıyor.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI