Bugun...



İşte Karşılıksız Sevgi!

İğdeli Gençler Kazada Yaralanan Yavru Köpeği Dost Ellere Teslim Etti

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:12

İşte Karşılıksız Sevgi!

İğde Sosyal Medya Habercisi olarak tanınan Yahya Marangoz, gurbetçilerin kendisine bağışladığı araçla iftar yemeğinden dönerken yolda buldukları yaralı yavru köpeğe karşı insanlık örneği sergileyerek sahip çıktılar ve yanlarına aldıkları yaralı hayvan koruma derneğine teslim ettiler.

İğde Kasabasında halkın sesi, kulağı ve gözü olan, yaşamın her alanında onların yanında olan aynı zamanda kendisinin de çabaları ile kurulan İğde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı görevini yürüten ortopedik engelli Yahya Marangoz, iftar dönüşünde gurbetçi hemşerilerinin kendisine bağışladığı özel otomobile ile Elbistan’a gelirken yolun kenarında yaralı ve çaresiz bir yavru köpeği fark etti.

Beraberinde bulunan İğdeli gençlerle birlikte karayolunda bir aracın çarpması sonucu yaralanan yavru köpeğin ölümüne razı olmayan Yahya Marangoz, yanlarına aldıkları hayvanı Elbistan’a getirerek, Elbistan Sokak Köpeklerini Koruma Derneği (ELHAYKODER) yetkililerine teslim ettiler. İnsanlık adına sergilenen bu olay sonrasında dernek yetkilileri de gösterilen bu insani yardıma karşılık misafirlerine teşekkür ederek dondurma ikramında bulundular.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan İğde Sosyal Medya Habercisi ve İğde-Der Başkan Yardımcısı Yahya Marangoz, “İğde’den Elbistan’a gelirken karayolunun kenarında yaralı bir köpek yavrusunu yatarken gördük. Çaresizlik içinde ölümü bekleye hayvanı yanımıza alarak Elbistan’a getirdik ve yapılan sağlık kontrolünün ardından Elbistan’da örnek bir çalışma örneği sergileyen Elbistan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği yetkililerine teslim ettik. Yaralı yavru köpek şimdi emin ellerde bizimde içimiz rahat. Yaralı köpek yavrusu ELHAYKODER’i Nurhak Yolu üzerindeki barınaklarda diğer koruma altına alınan köpeklerle birlikte yaşamına devam ediyor. Hassasiyetlerinden dolayı İğdeli gençlerimize ve katkılarından dolayı ELHAYKODER yetkililerine teşekkür ediyorum” sözleri ile duygularını dile getirdi.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI