Bugun...



İYİ ki Varsın İYİ Gençlik

İYİ Gençlik Elbistan’da 60 Yaş Üstü Aile Büyüklerinin Hizmetinde

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2020 20:34

İYİ ki Varsın İYİ Gençlik

İYİ Parti Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Genç, tüm dünya ve ülke genelinde olduğu gibi Elbistan’da da büyük oranda yaşanan Coronavirüs salgınına bağlı olarak ortaya çıkan olumsuzluklara çare olarak evlerinde kalan 60 yaş üstü aile büyüklerine destek ve hizmet kararı aldıklarını açıkladı.

İYİ Parti Elbistan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Genç, evde zorunlu olarak kalan ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar hakkında kamuoyuna yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Dünyayı sarsan ve pandemi olarak duyurulan Coronavirüs Covid19 salgınının ülkemizde de görünmesinden itibaren devletimizin ve partimizin genel merkezinin aldığı önlemleri özenle takip ediyor ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu süreçte evimizde kalmaya özen göstererek İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Sayın Av. Hüseyin Gül’ün kararı ve talimatları ile parti binamızı da kapattık. Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı 14 Maddelik tedbir kararına harfiyen uyuyor ve halkımıza da bu doğrultu da çağrı yapıyoruz, lütfen evinizde kalın.

Evlerinde kalarak sürece destek veren 60 yaş üstü hemşerilerimize duyurumuzdur, elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız, buna dayanarak diyoruz ki; Atalar mirasıdır, yaşlıya hürmet ve hizmet. Miras aldığımız gelenek doğrultusunda; Coronavirüs salgını sürecini Elbistan’da evinde geçiren 60 yaş üstü büyüklerimizin alışverişlerine koşturmayı görev edinenlerimizle irtibat kurabilirsiniz.”

İYİ Gençlik’ten destek ve katkı alabilmek için irtibat telefonları: 0531 526 08 09 ve 0552 946 07 36




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI