Bugun...



“Kadın Esnaflarımız Ekonomiye Güç Katıyor”

Elbistan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı General Kadın Esnafları Ziyaret Etti

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2021 22:12

“Kadın Esnaflarımız Ekonomiye Güç Katıyor”

Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla Elbistan’da faaliyet gösteren kadın esnafları ziyaret ederek karanfil jetinde bulundu. Örnek davranış takdirler karşılandı.

Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Elbistan’da faaliyetlerde bulunan kadın esnafları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, karanfil takdim ederek jestte bulundu. Ziyarette kadın esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan General, ilçedeki kadın esnaf sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Kadın esnafların hem aile hem de kent ekonomisine katkı sunmak için birçok sektörde yer aldığını belirten Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, ilgiyle ve samimiyetle karşılık gören kadın esnaf ziyaretleri hakkında yaptığı açıklama ve değerlendirmelerde şunları söyledi:

“KADIN ESNAFLARIMIZ AZİMLERİ İLE HERKESE ÖRNEK OLUYORLAR”

“Kadın esnaflarımız, azimleri ve kararlılıkları ile herkese örnek oluyor. İlçemizde farklı sektörlerde kadın esnaflarımızı görebiliyoruz. Kimi aile bütçesine katkıda bulunmak, kimi çocuklarını daha iyi şartlarda büyütmek, kimi ekonomik ve sosyal özgürlüğünü elde etmek için iş yaşamında mücadele veriyor. Biz de kooperatif olarak girişimci kadın esnaflarımıza destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kooperatifimizin kapısı, tüm esnaflarımıza olduğu gibi kadın esnaflarımıza açık.

“KADIN ESNAFLARIMIZ ELBİSTAN EKONOMİZİNE DESTEK OLUYORLAR”

Kadın esnaflarımızın hem işlerini büyütmeleri hem de ayakta kalabilmeleri adına önemli desteklerde bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. Yatırım kredileri alan kadın esnaflarımız var. Hem evlerinde çocuklarına annelik yapıyorlar hem de ‘kadınlar yapamaz’ denilen sektörlerde zorlukları omuzlayarak kent ekonomimize destek oluyorlar.

“KADIN ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEK İLK KAPI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çalışkan ve vefakar kadın esnaflarımızın misafiri olduk. Bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Kimi kendi el emeği ürünlerini satıyor, kimi ise dışarıdan aldığı ürünleri satarak ticari hayatta yer alıyor. Onların isteği bizim için daha öncelikli. Bundan sonra da kadın esnaflarımızın sorunlarının çözümü için çalacakları ilk kapı olmaya devam edeceğiz. Başta kadın esnaflarımız olmak üzere tüm kadınların bu anlamlı gününü tebrik ediyoruz.”

Kadın esnaflar da bu anlamlı günde hatırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General’e ve ziyaretçi ekibine teşekkür ettiler.   




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI