Bugun...



KAR Yok DON Var!

Şehir Merkezine Kar Değil Çatçata Ayaz Düştü

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2021 22:49

KAR Yok DON Var!

Dondurucu soğuklar geliyor.  Elbistan'da sıcaklıklar -17 dereceye kadar düşecek. Elbistan şehir merkezine kar düşmemesine rağmen ağırı soğuklardan nasibini alacak.

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı hava sıcaklıklarının düşmesine sebep oluyor. Elbistan'da da hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor. Raporlara göre Elbistan'da hava sıcaklıkları -17 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sıcaklık 21 Aralık Salı gününden itibaren hissedilir derecede düşecek. Doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece altında seyredecek.

Hava durumu raporlarına göre Elbistan'da hava sıcaklıkları 20 derece birden düşecek. Perşembe günü Elbistan'da en yüksek sıcaklık -6 en düşük sıcaklık ise -17 derece olacak. Ülke genelinde etkili olan yağışlı havanın ise 22 Aralık Çarşamba günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki Pazartesi günü ise Elbistan'da hava sıcaklığının en düşük -10 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların düşeceği bölgelere don uyarısında da bulundu.

Yapılan açıklamada; "Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin 4 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin edilmektedir. Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve dongibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri yer aldı.




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI