Bugun...



Kardeşlik Haftasına Yakışan Ziyaret

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Sinan Sert ve beraberindeki personel

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2019 21:44

Kardeşlik Haftasına Yakışan Ziyaret

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Sinan Sert ve beraberindeki personel, Kardeşlik Haftası kapsamında Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Kardeşlik Haftasının anlam ve önemine yakışan değerler yansıtıldı.

Her yıl 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan ‘Kardeşlik Haftası’ kapsamında Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Sinan Sert ve beraberindeki rütbeli personeller, TC İçişleri Bakanlığına bağlı diğer kurumlar bünyesinde bulunan Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ziyarette bulundu.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Sinan Sert, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’a hafta dolayısıyla çiçek takdim etti. Ziyarette, jandarma ve emniyetin, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, ülkemizin birliğine ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı omuz omuza mücadeleye devam edilmesi için kardeş kurumlardaki tüm personellerin mesai mevhumu gözetmeden görevlerinin başında olduğu vurgulandı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanlığı heyetinin Kardeşlik Haftası kapsamındaki ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her iki teşkilatın da kuruluşundan günümüze ülkemizin her bir ferdinin can ve mal güvenliğinin sağlanması, sokakların emniyeti, huzuru, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla canla başla çalıştığının altını çizdi.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert de, hem jandarma hem de polis teşkilatı uyum içerisinde görevlerini yaptıklarını belirterek, her iki kurumunda hizmet anlayışlarının vatanın bölünmez bütünlüğü,  halkın can ve mal güvenliği olduğuna dikkati çekti.    




Kaynak: HASANAKİ




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI