Bugun...



Kısaca’dan KYK ve EMYO Ziyareti

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı Periyodik Ziyaretleri Sürdürüyor

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2018 20:10

Kısaca’dan KYK ve EMYO Ziyareti

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte KSÜ Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Elbistan Yurt Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu etti.

Elbistan genelinde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan ve görüşmeler içinde bulunan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan, Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Sütçüimam Üniversitesi (KSÜ) Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) ile Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) kapsamlı ziyaretlerde bulunarak, çeşitli konularda görüşmeler yaparak bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ilk durağında KYK’ya geçen Başkan Kısaca ve beraberindeki heyet, Yurt Müdürü Mükremin Yücel ve idareciler karşılandı. Yurt hakkında bilgilendirmelerde bulunan Yurt Müdürü Yücel, Kız Yurdunun taşınması ile birlikte daha rahat ve üst düzey konuma geldiklerini. Yoğunluğun olmamasına rağmen başarılı bir çalışma ortamı içinde olduklarını kaydetti. Yücel, yemek, yatak ve diğer konular hakkında bilgiler aktardı ve öğrenci temsilcilerinin taleplerini dinledi.

Ziyaretin ikinci ve son durağında ise KSÜ Elbistan Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret eden Başkan Kısaca ve beraberindeki heyet, okul bahçesinde öğrenciler tarafından karşılandı. EMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Küsek ile toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Kısaca, okul, eğitimi kapasite ve diğer konularda Küsek’ten bilgiler aldı. Kapsamlı buluşmada öğrenciler taleplerini Kesek’e ileterek, yardımcı olunmasını dilediler. EMYO Müdürü Küsek, öğrencilerin taleplerini olumlu yönde değerlendireceklerini ifade etti.

Ziyaretler sonrasında genel değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, bir süredir Elbistan genelindeki kurumlara periyodik nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bir süredir periyodik aralıklarla kurumlarımızı ziyaret ederek istişarelerde ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretler gayet faydalı ve olumlu geçiyor. Son ziyaretlerimizde ise KYK ile EMYO’yu ziyaret ederek yurt ve okul yönetimi ile istişarelerde bulunduk.

Yurtta kalan öğrenciler ile öğretim gören öğrencilerin taleplerini dinledik ve ilgili idarecilere yardımcı olunması talebinde bulunduk. Yine olumlu geçen bu ziyaretlerimizde bizlere gösterilen ilgi ve yakın samimiyetten dolayı KYK Müdürü Sayın Mükremin Yücel ile EMYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Sayın Mustafa Küsek’e teşekkür ediyorum. Başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir eğitim yılı dileğiyle kendilerine başarılar temenni ediyorum.”







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI