Bugun...



“Kızılay Mazlumun Olduğu Her Yerde”

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mercan

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 00:17

“Kızılay Mazlumun Olduğu Her Yerde”

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Murat Mercan, Türk Kızılayı Elbistan Şubesini ziyaret etti.

               Adaylığı açıklandıktan sonra yoğun bir seçim ve propaganda çalışmalarına başlayan AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Ecz. Murat Mercan, esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarının ardından Elbistan’da hizmet veren kurumlara da ziyaretlerine yoğun bir şekilde sürdürüyor.

               Beraberinde AK Partini yöneticilerle birlikte Türk Kızılayı Elbistan Şubesini ziyaret eden AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Murat Mercan, Şube Başkanı Mustafa Akan ve çalışanlar tarafından karşılandı. Mercan ziyaretinde Türk Kızılayı Elbistan Şube Başkanı Mustafa Akan’dan faaliyetler ve çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler alarak, anlamlı ve önemli çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

               Mercan, Türk Kızılayı Elbistan Şubesi ziyareti ile ilgili olarak, “Mazlumun olduğu her yerde hizmet veren Türk Kızılay’ının Elbistan Şubesini ziyaret ederek,  Şehrimizdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aldık. Şube Başkanımız Sayın Mustafa Akan ve Kızılay gönüllülerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

               Türk Kızılayı Elbistan Şube Başkanı Mustafa Akan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkan Adayı Murat Mercan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Seçimlerin Elbistan’a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.




Kaynak: HASANAKİ




İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI